Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Όταν σε απογοητεύει ένας άνθρωπος.

http://www.queen.gr/images/stories/banners/blogEleonoraImg.png

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ξυπνήσεις ένα πρωί και να φας τη σφαλιάρα από έναν άνθρωπο που αγαπάς και εκτιμάς, είτε είναι φίλος, είτε σύντροφος, είτε συνάδελφος. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει , η απογοήτευση είναι εκεί για να σου θυμίζει ότι τελικά ποτέ στη ζωή αυτή δεν θα είναι κανείς μας ικανός να καταλάβει σε βάθος την ψυχή ενός άλλου ανθρώπου αλλά και τη λειτουργία του μυαλού του. Και αυτό συμβαίνει γιατί όταν δημιουργούμε την εικόνα που έχουμε για κάποιον, βάζουμε σε αυτόν περισσότερα στοιχεία από αυτά που εμείς θελουμε να δούμε πάνω του και όχι από αυτά που έχει ο ίδιος σαν χαρακτήρας. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις μορφές σχέσεις. Φιλία, έρωτα, συνεργασία.

Δυστυχώς όμως πάντα υπάρχει εκείνη η μέρα που κάτι θα συμβεί και θα μας αποδείξει ο άλλος το πραγματικό του πρόσωπο που όσο πιο μακρυά βρίσκεται από αυτό που εμείς έχουμε στο μυαλό μας για εκείνον τόσο μεγαλύτερο θα ειναι και το χαστούκι। Το σοκ είναι μεγάλο και οι επιλογές που έχεις είναι δύο. Η πρώτη, να μην αντιδράσεις και να το καταπιείς χωρίς να του δώσεις τη χαρά να καταλάβει πόσο σε απογοήτευσε, ή δεύτερη να ξεκατινιαστείς όχι γιατί ρίχνεις το επίπεδο αλλά γιατί απλά εκφράζεις το θυμό σου αποκαλύπτοντας του όλα αυτά που σε ενόχλησαν σε μία συμπεριφορά. Συνήθως προτιμώ το δεύτερο γιατί θεωρώ ότι η πρώτη επιλογή αποτελεί στρατηγική όταν σε αφορά πολύ ο άλλος και σε νοιάζει τόσο που δεν θέλεις να τον χάσεις , οπότε καταπίνεις. Στη δεύτερη περίπτωση πάλι, δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα, απλά θα ξελαφρώσεις που θα φέρεις τον απέναντι σου μπροστά στον πραγματικό του εαυτό. Και που θα μπορείς και εσύ να δεις αυτόν τον πραγματικό του εαυτό.Το θέμα είναι τι γίνεται την επόμενη μέρα. Τα πράγματα είναι απλά. Βάζεις ένα Χ και συνεχίζεις την όμορφη ζωή σου χωρίς παράσιτα. Μπορεί να ακούγεται σκληρό , είναι όμως πιο εύκολο απ΄όσο φαντάζεστε. Δεν υπάρχει λόγος να κλαις το χυμένο γάλα. Πάει χύθηκε. Ειδικά όταν το χύνει ο άλλος, μην μπεις καν στον κόπο να σκουπίσεις. Οι λεκέδες είναι για τους ζημιάρηδες. Εσύ τραβάς μπροστά , συγχωρείς στον εαυτό σου ότι έκανε μία λάθος εκτίμηση και επιλογή και χαμογελάς. Κάπου παρακάτω σε περιμένει αυτό που πραγματικά σου αξίζει, αυτό που πραγματικά ονειρεύεσαι και θες. Γιατί στη ζωή αυτή, έχουμε δίπλα μας μόνο αυτούς που μας αξίζουν.

queen.gr

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: «Η σχέση μου δεν είναι ψεύτικη»

star.gr
Άστραψε και βρόντηξε σε συνέντευξη της στο περιοδικό «People» η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη.

Η νεαρή ηθοποιός που πρόσφατα δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον επί ένα χρόνο σύντροφο της Γιώργο Σαμπάνη, όχι μόνο τα διέψευσε, αλλά… έβαλε και «χέρι» σε όσους τους κατηγορούν πως έχουν ψεύτικη σχέση.

«Ας λένε ό, τι θέλουν δεν με νοιάζει. Αν είναι δυνατόν! Αυτό που ζω είναι πέρα για πέρα αληθινό. Η σχέση μου με το Γιώργο είναι αληθινή. Γιατί να είναι ψεύτικη; Γιατί να είσαι ψεύτικος στη ζωή σου; Αυτό που λένε μερικοί, είναι άδικο. Είναι κατινιές αυτά τα πράγματα!»
Εξοργισμένη, συνεχίζει ν΄αναφέρεται στο θέμα: «Μόνο εγώ ξέρω τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή, και όλα τ΄άλλα είναι βλακείες! Ας μου πουν λοιπόν γιατί να μην υφίσταται η σχέση μας; Υπάρχει κάτι που λείπει από τον Γιώργο; Δεν κατάλαβα! Εκείνος είναι ένα πανέμορφο αγόρι, εμένα δεν μου λείπει κάτι, και είμαστε μια χαρά. Ας μου πουν γιατί να μην είμαστε μαζί!»

Πώς νιώθει όταν τους σχολιάζουν στην τηλεόραση; «δεν έτυχε ποτέ να το δω. Βλέπω μόνο ΣΚΑΪ και DVDs. Δεν με αφορά καθόλου».

Έξαλλη όπως βλέπετε η Πατρίτσια που με τον καλό της συζεί, αλλά για γάμο δεν θέλει ν΄ακούει:
«Δεν είμαι σε φάση ούτε καν να σκέφτομαι τον γάμο! Μπορεί σε 10-15 χρόνια να μου τη δώσει και να πω στον τότε σύντροφο μου "έλα να κάνουμε μια τρέλα και να παντρευτούμε”. Θα δούμε. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει».

Ούτε τη μητρότητα όμως σκέφτεται στο άμεσο μέλλον: «δεν θέλω να γίνω μητέρα από τόσο νωρίς. Κάνω μια περίεργη δουλειά και δεν μπορώ ν΄αναλάβω μια τόσο μεγάλη ευθύνη. Λατρεύω τα παιδιά, θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά όταν ωριμάσω. Όχι ακόμα».

Ως σύντροφος όμως, πως συμπεριφέρεται στον καλό της; «είμαι πολύ περιποιητική και δοτική. Του κάνω εκπλήξεις, του μαγειρεύω… Γενικά τον προσέχω».
Όσο για το αν ζηλεύει; «εγώ βλέπω τι κάνει ο σύντροφος μου. Όχι η άλλη πλευρά». Αν πάντως φλερτάρανε τον αγαπημένο της «δεν θ΄αντιδρούσα ακραία. Δεν θα έκανα σκηνή. Αν εκείνος είναι σωστός απέναντι μου, δεν υπάρχει λόγος να τον ζηλέψω αν τον φλερτάρουν. Ίσα ίσα που θα νιώσω περήφανη που κοιτάνε το αγόρι μου και έχει πέραση».

Δίνει μάλιστα και ένα… «μήνυμα» σε όλες τις νεαρές γυναίκες που παραπονιούνται πως οι άντρες δεν είναι πλέον κυνηγοί:

«Οι σημερινές κοπέλες έχουν ξεφύγει πια. Αντί να κάνουν οι άντρες το πρώτο βήμα, το κάνουν εκείνες. Είναι πολύ δυσάρεστο αυτό. Μετά παραπονιούνται και λένε “μα γιατί δεν μας παίρνουν στα σοβαρά οι άντρες”; Γιατί αγάπη μου, εσύ η ίδια έχεις δώσει το δικαίωμα να μην σε πάρει ο άλλος στα σοβαρά. Έτσι χάνονται οι ρόλοι, αλλά και η θηλυκότητα στις γυναίκες».

Όσα θέλετε να ξέρετε για τα βιολογικά προϊόντα

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/3442.jpgΠολλές φορές θα διερωτάστε τι είναι τα βιολογικά προϊόντα, αν είναι πιο υγιεινά, αν έχουν περισσότερες θρεπτικές ουσίες ή αν είναι πιο ασφαλή από τα κανονικά προϊόντα.

Κάποιο προϊόν για να λέγεται βιολογικό πρέπει να τηρεί κάποιες προϋποθέσεις. Αυτές είναι ότι το προϊόν πρέπει να έχει μεγαλώσει χωρίς εντομοκτόνα, συνθετικά λιπάσματα, ζιζανιοκτόνα, αντιβιοτικά, ορμόνες, και ακτινοβολία. Τα οργανικά κρέατα, κοτόπουλα και γάλα πρέπει να προέρχονται από ζώα που ταΐζονται από 100% οργανικές τροφές, δεν τους παρέχουν ορμόνες ή αντιβιοτικά και έχουν ελεύθερη βόσκηση. Το κράτος είναι υπεύθυνο να κάνει τους κατάλληλους ελέγχους για να βεβαιωθεί ότι ο αγρότης ακολούθησε όλες τις βιολογικές προϋποθέσεις στην παραγωγή του.

Είναι τα βιολογικά προϊόντα πιο υγιεινά από τα κανονικά; Οι μέχρι τώρα έρευνες που έχουν γίνει δεν απέδειξαν ότι τα βιολογικά προϊόντα έχουν περισσότερες θρεπτικές ουσίες από τα κανονικά, με εξαίρεση τη βιταμίνη Γ που μπορεί να είναι ελαφρώς περισσότερη στα βιολογικά προϊόντα. Σίγουρα όμως, τα βιολογικά προϊόντα έχουν λιγότερα συνθετικά φάρμακα που είναι βλαβερά για τον οργανισμό.

Από που μπορείτε να προμηθευτείτε οργανικά προϊόντα: Σχεδόν όλες οι μεγάλες υπεραγορές έχουν διαδρόμους αποκλειστικά με βιολογικά προϊόντα. Το ίδιο ισχύει και με τις φρουταρίες. Επίσης, υπάρχουν συγκεκριμένα καταστήματα που πωλούν αποκλειστικά βιολογικά προϊόντα από φαγητά, καλλυντικά μέχρι και ρούχα από βιολογικό βαμβάκι!

Γνωρίζετε ότι:

-Τα κανονικά προϊόντα είναι ασφαλή για κατανάλωση
-Τα βιολογικά προϊόντα δεν έχουν περισσότερες θρεπτικές ουσίες από τα κανονικά
-Πρέπει να πλένετε καλά τα φρούτα και τα λαχανικά είτε είναι βιολογικά είτε δεν είναι
-Τα φρούτα και τα λαχανικά με λεπτό φύλλο τείνουν να απορροφούν περισσότερο τα συνθετικά φάρμακα από τα φρούτα και λαχανικά με πιο χοντρό φύλλο

Τα φρούτα και τα λαχανικά με την περισσότερη απορρόφηση συνθετικών εντομοκτόνων είναι:

Ροδάκινα
Μήλα
Πιπεριές
Σέλινο
Νεκταρίνια
Φράουλες
Κεράσια
Αχλάδια
Σπανάχι
Μαρούλι
Πατάτες

Αυτά τα φρούτα και λαχανικά είναι καλύτερα να αγοράζονται βιολογικά

Τα φρούτα και τα λαχανικά με τη λιγότερη απορρόφηση συνθετικών εντομοκτόνων είναι:

Παπάγια
Μπρόκολο
Κραμπί
Μπανάνες
Ακτινίδια
Μπιζέλι
Σπαράγγια
Μάγκο
Ανανάς
Σιταροπούλα
Αβοκάντο
Κρεμμύδια

Αυτά τα φρούτα και λαχανικά μπορούν να αγοράζονται και κανονικά αφού έχουν ελάχιστη απορροφητικότητα στα συνθετικά εντομοκτόνα.
real.gr
ΠΗΓΗ: iatronet.gr

«Αγχώνομαι ότι χάνω πράγματα από τη ζωή του γιου μου»

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/12008.jpgΕκρηκτική, ανατρεπτική αλλά πάνω απ΄όλα μανούλα φαίνεται ότι είναι η Μαρία Σολωμού.

Η ηθοποιός βρέθηκε χθες καλεσμένη στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και εξομολογήθηκε ότι είναι "μία κλασική μανούλα" που αγωνιά για το μοναχογιό της Αλέξανδρο. "Ο γιος μου δεν βλέπει καμιά διαφορά στο στιλ μου σε σχέση με τις άλλες μαμάδες. Ακόμη δεν καταλαβαίνει το επάγγελμά μου και το ότι δουλεύω στην τηλεόραση και το θέατρο”.Και πρόσθεσε: “Έχω αγωνία για τι μπορούν να πουν τα άλλα παιδιά στο γιο μου για μένα. Τα παιδάκια είναι πολύ σκληρά σε αυτήν την ηλικία. Φοβάμαι μην πληγωθεί εσωτερικά και δεν πει τίποτα" είπε η Μαρία Σολωμού ενώ εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη τις ενοχές που νιώθει πολλές φορές απέναντι στο γιο της. "Αγχώνομαι ότι χάνω πράγματα και στιγμές από τη ζωή του παιδιού μου. Λόγω της δουλειάς μου το μόνο που δεν έχει το παιδί μου είναι σταθερότητα. Δεν μου λέει ότι δεν του αρέσει η δουλειά μου, αλλά με ρωτά: “γιατί κάνεις αυτήν τη δουλειά, μαμά; Νιώθω τύψεις τις στιγμές που δεν είμαι με τον γιο μου."

Η Μαρία Σολωμού απάντησε με ειλικρίνεια για το εάν μία μητέρα που μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί μπορεί να φέρει με άνεση στο σπίτι κάποιο νέο σύντροφο। "Μετά το παιδί, είχα αποφασίσει ότι δεν θα κάνω σχέση για αρκετό καιρό. Χαιρόμουν την μοναξιά μου. Σκεφτόμουν πολύ πρακτικά το πότε θα βλέπω τον σύντροφό μου, το πως μπορώ να μείνω μαζί του – δεν είχα ούτως ή άλλως συζήσει ποτέ με κάποιον- και δεν είχα σκοπό να βάλω άλλον άντρα μέσα στο σπίτι. Οπότε έλεγα δεν μπορείς να έχεις σχέση και παιδί. Στην πορεία σου προκύπτει κάτι, αλλά σίγουρα δυσκολεύεσαι να το συνδυάσεις".
real.gr

Μόλις χώρισες; Μάθε τι σε περιμένει... Τα 5 στάδια μετά τον χωρισμό!

Χρυσούλα Κουτελιέρη - Μαυράκη
tlife.grΣε όλες μας έχει συμβεί... Όλοι έχουμε πονέσει... Και όπως μάθαμε ο χωρισμός έχει και τα στάδιά του. Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη μας τα εξηγεί...

“O χωρισμός είναι μια απώλεια. Είναι ο θάνατος μιας σχέσης. Περνάει το άτομο τα στάδια που θα περνούσε και στη φάση του πένθους, της απώλειας δηλαδή και της απουσίας αγαπημένου προσώπου ύστερα από θάνατο”.

Όπως λοιπόν και στην απώλεια που φέρνει ο θάνατος, έτσι και ο θάνατος της σχέσης που επέρχεται από τον χωρισμό, περνάει από διάφορα στάδια...

ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ... Άρνηση
Δεν δέχεται το άτομο την κατάσταση και λειτουργεί σαν να μην έχει συμβεί. Δεν αντιμετωπίζει αυτό το γεγονός. Φέρεται λοιπόν υπερδραστήρια. Είναι πολύ χαρούμενη, εξωτερικεύεται πολύ, βγαίνει, μιλάει, επικοινωνεί σαν να μην έχει συμβεί τίποτε.

Αυτό συμβαίνει -για να ξέρουμε και τι μας γίνεται- γιατί είμαστε προικισμένοι από τη φύση μας να έχουμε τη δυνατότητα να παγώνουμε στην αρχή του δύσκολου. Για να μην νιώθουμε τον μεγάλο πόνο και μας καταβάλλει.


ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ... Θυμός
Όταν αρχίζουμε και συνειδητοποιούμε αυτό που μας έχει συμβεί, ότι τελικά είναι μόνικη η κατάσταση και οριστικός ο χωρισμός. Τότε περνάμε στη φάση του θυμού.

Βέβαια, ο θυμός είναι ένα υγιές συναίσθημα. Όταν λέμε θυμό, εννοούμε θυμό για τον άλλο, για τον εαυτό μας, για την κατάσταση... για όλα.
Ο θυμός βέβαια είναι ένα συναίσθημα το οποίο μας κινητοποιεί, δηλαδή είναι συναίσθημα δράσης. Είναι καλύτερος από την αυτολύπηση, τη μιζέρια και την απελπισία.
Όταν είμαστε θυμωμένοι κάτι κάνουμε τέλος πάντων. Και βέβαια στη διάρκεια του θυμού εκτοξεύουμε απειλές, παίρνουμε τηλέφωνο και στολίζουμε τον άλλον με όσα του αξίζουν ή και δεν του αξίζουν, θυμόμαστε όλες τις κακές στιγμές και τις απαριθμούμε και θυμώνουμε και με τον εαυτό μας γιατί επιτρέψαμε να συμβεί κάτι τέτοιο.


ΤΡΙΤΟ ΣΤΑΔΙΟ... Κατάθλιψη
Αφού έχει ανέβει η αδρεναλίνη κι έχουμε βγάλει το θυμό μας, πέφτει η αδρεναλίνη και κουρασμένοι από την έκρηξη που έχουμε κάνει, μιζεριάζουμε, αισθανόμαστε ότι δεν θα βρούμε ποτέ κάποιον να είμαστε μαζί του ή ότι είμαστε καταραμένες και δεν πρόκειται ποτέ να σταυρώσουμε κάποιον που να είναι της προκοπής, ότι θα ζήσουμε μόνες μας, θα γεράσουμε γεροντοκόρες... και όλα αυτά. Τα χειρότερα.


ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΑΔΙΟ... Διαπραγμάτευση
Επειδή καταλαβαίνουμε ότι είναι εντελώς νοσηρή η κατάσταση της κατάθλιψης και δεν μας επιτρέπει να κινητοποιηθούμε και να ενεργοποιηθούμε, όχι μόνο για να βρούμε άλλο σύντροφο, αλλά για να τραβήξουμε τη ζωή μας μπροστά... να ζούμε στιγμές όμορφες που μας αξίζουν και μας ανήκουν, να προχωράμε τη ζωή μας σε όλους τους άλλους τομείς και βέβαια και στον συναισθηματικό... Αρχίζουμε τη διαπραγμάτευση.

Δηλαδή διαπραγματευόμαστε με τον εαυτό μας μέχρι ποιο σημείο φταίγαμε εμείς και μέχρι ποιο σημείο έφταιγε ο άλλος. Τι θα έπρεπε να είχαμε κάνει για να το αποφύγουμε ή τι θα μπορούσαμε να κάνουμε έτσι κι αλλιώς, γιατί ήταν αναγκαίο και απαραίτητο να συμβιβαστούμε ή να ανεχτούμε καταστάσεις.


ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΑΔΙΟ... Αποδοχή
Αφού λοιπόν διαπραγματευθούμε με τον εαυτό μας και του δώσουμε τα δίκια του και τις ευθύνες του, τότε μπαίνουμε στην τελική φάση που είναι η αποδοχή της κατάστασης η οποία έχει και τον θρήνο μέσα της και το πένθος. Δηλαδή την αίσθηση της απουσίας, αλλά είναι πλέον πολύ κοντά η λύτρωση.
Θα γίνει η κάθαρση μέσα από τη συνειδητοποίηση του ότι αυτό τελείωσε οριστικά. Το κλάψαμε, το θρηνήσαμε, μας έλειψε, δώσαμε όλον αυτόν το χρόνο -και μέσα από όλα τα στάδια την ευκαρία στον εαυτό μας να το αφομοιώσει και να το αποφασίσει ότι έτσι είναι κι αλλιώς δεν γίνεται. Οπότε πλέον είμαστε έτοιμοι να το ξεπεράσουμε και να τραβήξουμε μπροστά.


ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ;
Δεν είναι απαραίτητο να περάσεις από όλα τα στάδια. Υπάρχει και η περίπτωση όμως να περάσεις από όλα τα στάδια τόσο ελαφριά και ήρεμα που να μην το καταλάβεις και να μην είναι επώδυνο. Αυτό είναι ανάλογο με τον χαρακτήρα του άλλου.

Daisy Lowe: Ετσι πουλάνε τα κινητά!

Η νέα Kate Moss


http://img.protothema.gr/C51421A7FC00434FD8BB05787CAE7F10.jpg
Το νέο μοντέλο Sony Ericsson κινητό διαφημίζει η Daisy Lowe και οι υπεύθυνοι -όπως και εμείς- είναι σίγουροι για τις πωλήσεις.

Η Βρετανίδα καλλονή, η οποία γεννήθηκε πριν από 22 χρόνια στο Λονδίνο και είναι κόρη του Gavin Rossdale (τραγουδιστή των Bush), φόρεσε σέξι ρούχα, έβαλε κόκκινο κραγιόν, πήρε τις ανάλογες πόζες και μας παρουσίασε το νέο κινητό της εταιρείας Sony Ericsson.

Το ροκ κορίτσι του «Doctor Who», Matt Smith, που γράφει μουσική, κάνει πασαρέλα και σχεδιάζει ρούχα, είναι η νέα αγαπημένη των Βρετανών την οποία χαρακτηρίζουν νέα Kate Moss.
https://lh6.googleusercontent.com/-KtDSyThxxns/To8FgFfiQRI/AAAAAAAAKfA/ys9Ur1qbqj0/s576/daisy-lowe-sony-ericsson-xperia-ray-shoot-02-480x640.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-5gzgGAnD41Y/To8FgiiYLhI/AAAAAAAAKfE/PYb8rGHybT0/s576/daisy-lowe-sony-ericsson-xperia-ray-shoot-03-480x640.jpg

Σοκάρουν οι γυμνές φωτογραφίες της Madonna!

Σοκάρουν οι γυμνές φωτογραφίες της Madonna!

Σάλο έχουν προκαλέσει οι γυμνές φωτογραφίες της Madonna οι οποίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο και έχουν κάνει από χθες το γύρο του κόσμου. Η βασίλισσα της pop εμφανίζεται σε μερικά όχι και τόσο κολακευτικά στιγμιότυπα που σίγουρα θα ήθελε να ξεχάσει.
Τα συγκεκριμένα καρέ είναι τα παρασκήνια από μια κατά τα άλλα σέξι φωτογράφιση που είχε κάνει η pop star το 2008 στη Βραζιλία για το περιοδικό «W». Ο φωτογραφικός φακός του Steven Klein είχε παρουσιάσει μια σέξι Madonna που τραβούσε τα αντρικά βλέμματα, ωστόσο οι backstage φωτογραφίες δείχνουν άλλα.
Σχεδόν γυμνή και αναμαλλιασμένη η Madonna είναι ξαπλωμένη σε ένα καναπέ και φορά ένα see-through στηθόδεσμο και ένα μικροσκοπικό εσώρουχο που την κάνουν άκρως προκλητική, ενώ σε μια άλλη φωτογραφία, εμφανίζεται τόπλες μπροστά από ένα καθρέφτη.
Και μπορεί οι θαυμαστές της Madonna στην θέα αυτών των φωτογραφιών έμειναν άφωνοι αλλά σίγουρα ο μύθος της μεγάλης star δύσκολα καταρρίπτεται.

Jessica White: Καυτή σοκολάτα!

Ιδού η διάδοχος της Naomi Campbell


http://img.protothema.gr/30C107CA599B8076B4D5ECD9C7E27017.jpg
Είναι περιζήτητη στο χώρο του μόντελινγκ και θεωρείται από πολλούς η διάδοχος της Naomi Campbell. Ο λόγος για την καυτή Jessica White, η οποία φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το αντρικό περιοδικό «Maxim» σε μια φωτογράφηση που ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη. Η White γεννήθηκε πριν από 26 χρόνια στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 14 και σήμερα διαθέτει ένα βιογραφικό που πολλές στο χώρο αυτό θα ζήλευαν.
https://lh3.googleusercontent.com/-qDFde6mg6Sc/TovbeEw3sSI/AAAAAAAAKKA/cAQnWuUal6g/s488/jessica-white-oct-maxim-06.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-8eFfNsM_LTI/TovbdthSOwI/AAAAAAAAKJs/1LTI-qKs73s/s480/jessica-white-oct-maxim-01-480x314.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-wDlIobIVEqM/TovbdmuEnjI/AAAAAAAAKJw/O1Pp6dtfUCQ/s576/jessica-white-oct-maxim-02-480x629.jpg

Στην Αργεντινή χορεύουν γυμνοί!

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/97298.jpgΣτην Αμερική ακόμη δεν έχουν ξεχάσει το σκάνδαλο που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του Dancing With The Stars, όταν φάνηκε κατά λάθος το στήθος της Nancy Grace, μιας ευτραφούς διαγωνιζόμενης.

Αν ρίξουν μια ματιά στο video από το αντίστοιχο show, στην Αργεντινή, έχουν κάθε λόγο να κοκκινίζουν από ντροπή...



Το επίμαχο video μπορεί να καταργήθηκε από το YouTube λόγω άσεμνου περιεχομένου, ωστόσο η "Daily Mail" κατάφερε να ‘τραβήξει’ από αυτό μερικές άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες.



Όλα συνέβησαν στο show «Bailando por un Sueño» της Δευτέρας.



Ένα ζευγάρι αποφάσισε να διαγωνιστεί σε ένα χορό που θύμιζε ρωμαϊκό όργιο – αν και διέθετε και στύλο (έστω, κίονα!).



Το μοντέλο και reality περσόνα Cinthia Fernandez και ο παρτενέρ της, Marcelo Tinelli, άρχισαν να χορεύουν προκλητικά και να βγάζουν ο ένας τα ρούχα του άλλου, μέχρι που έμειναν γυμνοί...



Ευτυχώς το στήθος της Cinthia είχε βαφτεί χρυσό, και κάπως έσωζε την κατάσταση... μέχρι που ξεκίνησαν οι κινήσεις τους που υποδήλωναν σεξουαλική πράξη.



Στη συνέχεια ο Marcelo περιέλουσε την παρτενέρ του με κόκκινο κρασί και της έβγαλε και το μικροσκοπικό εσώρουχο, αφήνοντάς την εντελώς γυμνή...



Ο παρουσιαστής που είχε ενθουσιαστεί στην αρχή του χορού τους, σοκαρίστηκε!



Το αξιοσημείωτο είναι πως στην πρώτη σειρά κάθονταν οι γονείς της διαγωνιζόμενης (η οποία είχε φωτογραφηθεί γυμνή για το περιοδικό «H Para Hombres»).



Προτού αποσυρθεί, το video πρόλαβε να "μετρήσει" 10.000 views μέσα σε λίγες ώρες...
.real.gr

Η καυτή Jessica Gomes ποζάρει με μαγιό

Η μια φωτογράφηση διαδέχεται την άλλη


http://img.protothema.gr/320E475AEC6DF128A3BE1EACED6318BE.jpg
Γεννήθηκε πριν από 26 χρόνια στο Περθ της Αυστραλίας από πατέρα Πορτογάλο και μητέρα από τη Σιγκαπούρη.

Στα 13 της παρουσιάστηκε σε show στην τηλεόραση και έκανε εντύπωση. Αυτή ήταν και η αρχή της καριέρας της στο χώρο του μόντελινγκ. Ο λόγος για την εκρηκτική Jessica Gomes, η οποία έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μόδας και θεωρείται από τα πιο γνωστά μοντέλα της Αυστραλίας.

Η φωτογράφησή της στο αμερικανικό «Sports Illustrated» της άνοιξε το δρόμο για καριέρα στην Αμερική. Η φωτογράφηση που ακολουθεί είναι από το αντρικό περιοδικό «Maxim».
https://lh5.googleusercontent.com/-_rEsn0_bETI/To3BGMNb9CI/AAAAAAAAKZs/6oB51rTDkOE/s576/jessica-gomez-maxim-1011-6.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-H32ekvRANnQ/To3BF7PLPZI/AAAAAAAAKZo/JEAV2J33sNM/s500/jessica-gomez-maxim-1011-4.jpg