Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Beautiful Girls And Bodyart




gallery 180+ photos ΕΔΩ

Μια γεύση από την ζουμερή Kelly Brook!

Καυτό ημερολόγιο για το 2012


http://img.protothema.gr/26909465FB242229099D8ABD7DED8D20.jpg
Το τέλειο κορμί της στο φακό έδειξε η ζουμερή και γεμάτη καμπύλες Kelly Brook. To γνωστό μοντέλο από τη Βρετανία κυκλοφόρησε το προσωπικό της καυτό ημερολόγιο για το 2012.

Η 31χρονη Kelly που αυτό τον καιρό είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Σκοτσέζου παίκτη του ράγκμπι Thom Evans βρίσκεται στα καλύτερά της επαγγελματικά.

Φωτογραφήσεις σε περιοδικά, συμμετοχή σε διάφορα σόου και διαφημιστικά είναι μερικές από τις δουλειές που έχει κλείσει τον τελευταίο καιρό η δημοφιλής και περιζήτητη Kelly. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το ημερολόγιό της.
https://lh4.googleusercontent.com/-c8AEFHNRTgM/To0gWvYch1I/AAAAAAAAKSo/v5dU_lbVUOU/s546/kelly.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-OEcUUVE365E/To0gW0uwaeI/AAAAAAAAKSw/fNgS2XrMDGg/s548/kelly1.jpg

Το εξώφυλλο που «καίει» τον Ashton Kutcher

Δεν έχει πού να κρυφτεί


http://img.protothema.gr/F3362DAD5D1550C8A0EAA90E88B852A3.jpg
Και ενώ οι μέρες περνάνε, οι αποκαλύψεις για τη βραδιά που ο Ashton Kutcher απάτησε τη Demi Moore συνεχίζονται. Και έτσι, λοιπόν, ενώ μέχρι τώρα είχαμε μόνο τους ισχυρισμούς αυτόπτων μαρτύρων αλλά και της 23χρονης «πέτρας του σκανδάλου», Sara Leal, τώρα το περιοδικό «Star» των ΗΠΑ «καίει» τον Ashton με το εξώφυλλό του, όπου αποκαλύπτει σκηνές με τον ίδιο και τις «φιλενάδες» του σε σουίτα ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας. Στο εσωτερικό βέβαια του περιοδικού ακολουθούν ακόμη περισσότερες φωτογραφίες!

Οι γυναίκες αυτές κλήθηκαν όπως δηλώνει η Leal από τον ίδιο τον ηθοποιό στο δωμάτιό του το βράδυ που εκείνος και η Demi Moore συμπλήρωναν έξι χρόνια γάμου।
https://lh5.googleusercontent.com/--Dzg0gkIY1A/To1lcexS-GI/AAAAAAAAKUw/M0yDtuHaxhs/s597/ashtdemi2.jpg

Δείξε μου το γόνατό σου να σου πω πόσο χρονών είσαι!

Δείξε μου το γόνατό σου να σου πω πόσο χρονών είσαι!

Αυτά τα γόνατα που βλέπετε, ανήκουν σε top model! Mπορεί να διατηρείται σε άψογη φόρμα και να μοιάζει 10 χρόνια νεώτερη, όμως τα πόδια της «προδίδουν» την πραγματική ηλικία της. Ο λόγος για την… Cindy Crawford.

Μπορεί να έχει πρόβλημα με το γόνατό της η Cindy Crawford, αλλά κατά τ΄άλλα το πρώην μοντέλο, συνεχίζει να παραμένει fit και κορμάρα. Μάλιστα ενθουσίασε τους Ρώσους η Cindy όταν επισκέφτηκε πολυκατάστημα της Μόσχας με την σικάτη εμφάνισή της.