Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Η ξανθιά ηθοποιος - παρουσιάστρια και οι βίζιτες των 2.500 euro!

Πρόκειται για μια πολύ γνωστή περσόνα η οποία πέρυσι μας απασχόλησε με τις ερωτικές ατασθαλίες της. Στο παρελθόν έχει προσπαθήσει να γίνει ηθοποιός αλλά και παρουσιάστρια με μεγάλη αποτυχία ωστόσο. Η συγκεκριμένη ξανθιά μπίμπο - λίγο σιτεμένη βέβαια- έχει ώς επάγγελμα τις "επισκέψεις" ή αλλιώς συνευρέσεις με γνωστούς γόνους ισχυρών οικογενειών. Για τα πρός το ζείν...καταλαβαίνετε! Πριν απο λίγους μήνες λοιπόν η χυμώδης περσόνα γνωρίστηκε με νεαρό γόνο... η οικογένεια του οποίου ασχολειται με εμπόριο πολύτιμων λίθων. Αμέσως ξεκίνησαν οι " "επισκέψεις" της ξανθιάς στην εντυπωσιακή επαυλη του νεαρού με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά. Κάθε φορά που την συναντούσε ο γόνος της εδινε 2.500 ευρώ συν τις μετακινήσεις, φαγητά ποτά και λοιπα έξοδα. Η ιστορία τους κράτησε κάμποσο καιρό και όταν ο μικρός κατάλαβε οτι άρχισε να κολλάει μαζί της αποφασισε να απομακρυνθεί και να προσεγγίσει άλλη ξανθιά βιζιτο- περσόνα. Η πρώτη τους συναντηση έγινε σε πασίγνωστο στέκι των νοτίων προαστίων που φημίζεται για τέτοιου είδους meetings.

Ο γόνος είχε μόλις τελειώσει την γυμναστική του και έφτασε στο καφέ γύρω στις 'εντεκα το πρωί. Η βιζιτο-περσόνα -μοντέλο, ήταν ήδη εκεί και τον περίμενε φορώντας τα γυαλιά της. Οταν ηρθε η ώρα να παραγγείλουνε, αυτός ζήτησε ενα χυμό πορτοκάλι, ενώ αυτή μια ταπεινή σαμπάνια. Οταν λοιπόν εφτασε ο σερβιτόρος και τους έφερε τα ποτά, η εν λογω κοπέλα ήπιε ,μονορούφι το πρώτο ποτήρι σαμπάνιας και έβαλε το χέρι της στο όργανο του πάμπλουτου γόνου δείχνοντας με αυτό τον τρόπο οτι είναι έτοιμη για την καυτή συνέχεια. Μόνο που σχεδίαζε χωρίς την σιτεμένη η οποία έστησε καραούλι και τους επιτέθηκε φραστικά σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας λίγο μετά την "ταπεινή" συνάντηση τους. Ζησιμοπούλου λέμε...Και η ξεφτίλα ήταν μεγάλη...Πολύ μεγάλη

Ana Beatriz Barros: Άλλο ένα εξαγώγιμο «προϊόν» της Βραζιλίας

Φωτογράφιση σε ασπρόμαυρο φόντο


http://img.protothema.gr/BB4FD1A8EFEC66AC2EB96F3909CE82DC.jpg
Γεννήθηκε σε ένα μικρό χωριό της Βραζιλίας. Λίγα χρόνια μετά, μετακόμισε οικογενειακώς στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου και τελείωσε το σχολείο. Στα 14 της ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, όταν την είδε τυχαία στον δρόμο ένας εκπρόσωπος του Elite Model Management.

Ο λόγος για το μοντέλο Ana Beatriz Barros, το οποίο έγινε γνωστό από τη συνεργασία με την εταιρεία Guess. Η Barros, η οποία είναι πολύ καλή φίλη με την Alessandra Ambrosio, φωτογραφήθηκε πρόσφατα από τον Fabio Bartelt για το βραζιλιάνικο γυναικείο περιοδικό «Elle».
https://lh4.googleusercontent.com/-MpMBGtKZ9DE/TonAtlyUs_I/AAAAAAAAKCY/zchMOISJzJg/s720/Elle-Brazil-Ana-Beatriz-Barros-8.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-LaY6nqSQOmY/TonAs0gRDnI/AAAAAAAAKCI/SXHRfu4mCHs/s720/Elle-Brazil-Ana-Beatriz-Barros-2.jpg

Μ. Σολωμού: Γιατί έλαβε λουλούδια και είναι χαρούμενη;

Φωτό: © Πέτρος Χόντος
.tlife.grΗ θεατρική παράσταση ''Μις Τζούλια'' με πρωταγωνιστές την Μαρία Σολωμού, τον Μάξιμο Μουμούρη και την Τζωρτζίνα Παλαιοθοδώρου, ανεβαίνει για μία ακόμα φορά στο θέατρο ''ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ'' -για 30 μόνο παραστάσεις- και μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η δημοσιογραφική πρεμιέρα.

Το TLIFE απαθανάτισε λοιπόν, την Μαρία Σολωμού, καθώς αποχωρούσε από το θέατρο. Φανερά ευδιάθετη και χαλαρή, πόζαρε στον φακό του TLIFE! Xαμογελαστή και με ροκ, σέξι ντύσιμο η Μαρία έφυγε κρατώντας μία πανέμορφη ανθοδέσμη από κόκκινα άνθη...

Υπόθεση

Ο ανελέητος και λυσσαλέος πόλεμος αρσενικού και θηλυκού τοποθετημένος σε μια εποχή επίσης έντονων συγκρούσεων και ριζικών αλλαγών.

Η επέμβαση και η αλλαγή του Μάρμπερ είναι ότι μεταφέρει τη δράση της τραγωδίας του Στρίντμπεργκ, «Δεσποινίς Τζούλι», από την κουζίνα ενός αρχοντικού στη Σουηδία του 1888, όπου διαδραματίζεται το πρωτότυπο, στην κουζίνα μιας αριστοκρατικής έπαυλης στα περίχωρα του Λονδίνου στις 26 Ιουλίου του 1945, τη βραδιά που το Αγγλικό Εργατικό Κόμμα κέρδισε τις πρώτες μετά τον πόλεμο εκλογές με μια σαρωτική νίκη σ’ ολόκληρη την Αγγλία, που έμεινε στην ιστορία.

Η αριστοκράτισσα Τζούλι (Μαρία Σολωμού), ο υπηρέτης/σοφέρ Τζον (Μάξιμος Μουμούρης) και η μνηστή του/μαγείρισσα Χριστίνα (Τζωρτζίνα Παλαιοθόδωρου) βρίσκονται μέσα στη λαίλαπα της πάλης των τάξεων αλλά και της ανελέητης σύγκρουσης αρσενικού και θηλυκού.

Videos: Η Ελιζαμπέτα Κανάλις πιο σέξι από ποτέ!

Videos: Η Ελιζαμπέτα Κανάλις πιο σέξι από ποτέ!

Δείτε την Ελιζαμπέτα Κανάλις σε όλες τις γυμνές της φωτογραφίσεις! Δείτε βίντεο στο sportaction.gr για το: Τα άπαντα της Κανάλις!

Φοβερό: Διέρρευσε sex video πασίγνωστης παρουσιάστριας. Η Αποκάλυψη



Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα για sex tapes..Βλέπετε όσοι τα έκαναν, τα έκαναν μαζεμένα και άλλοι προσπάθησαν-αφου εκτέθηκαν πρώτα- να τα διαγράψουν από το ίντερνετ προκειμένου να μην γίνουν ρεζίλι. Ωστόσο μια παρουσιάστρια πολύ γνωστή δε πρόλαβε. Μπορεί να έσβησε το Video αλλα οι φωτογραφίες διέρρευσαν και στόλισαν κάθε λογης sites. Απο αντρικά μέχρι Porn και απο Lifestyle μέχρι αμιγώς ενημερωτικό περιεχόμενο...Πρόκειται για την...
τηλεπαρουσιαστρια απο την Αργεντινη Νoelia Marzol η οποία πέρασε πολλά φέτος το καλοκαίρι. Δε φτάνει που της έκοψαν την εκπομπή και την τελευταία στιγμή κατάφερε να πάρει μεταγραφή σε άλλο κανάλι, έτρεχε όλο τον Αυγουστο για να κατεβάσει, το home made υλικό που έσκασε μύτη σε όλα τα sites της Αργεντινής κι όχι μόνο. Μάλιστα έφτασε σε σημείο να κάνει μήνυση και τώρα οι αρχές αναζητούν τον ηθικό αυτουργό της πράξης. το κακό είναι πώς η ίδια η παρουσιάστρια δε θυμάται με ποιόν πρωταγωνιστούσε στο Video, καθώς έχει χούϊ...της αρέσει να καταγράφει τις ερωτικές στιγμές της και μάλλον έχει χάσει τον λογαριασμό...Επικύνδινα πράγματα αυτά...Πολύ επικύνδινα...

Άνοιξε τα "κανάλια" της η Βενετία...Κυρίου

Είναι ηθοποιός, μοντέλο και γενικά κορίτσι της τηλεόρασης। Η Βενετία Κυρίου έχει κάνει πολλές φωτογραφήσεις, καβαλάει μηχανές και έχει αποκαλύψει πως έκανε σεξ στη ...συνονόματη Βενετία για να... πάρει την πόλη! Το κορίτσι αυτό έχει σπουδάσει στο Θέατρο των Αλλαγών, έχει εμφανιστεί σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ασχολείται με το μόντελινγκ, ήταν ένα από τα κορίτσια του Super Deal και προκαλεί… ιλίγγους σε όσους την συναντάνε στους δρόμους και στα βραδινά κλαμπ. Και κυκλοφορεί πολύ...Πάρα πολύ...Αυτή τη φορά οι φωτογραφίες

δεν έχουν κάποιο κόνσεπτ. Το κορίτσι ποζάρει και δε μασάει...Με κορμί αλφάδι και προοπτικές τεράστιες η Βενετία ξέρει πώς η δουλειά του μοντέλου έχει ημερομηνία λήξης. Το κάνει για χαρτζιλίκι και τίποτε παραπάνω.Προσέχει πολύ τα παρεάκια, γειώνει με μοναδική ευκολία του χορηγούς και τους παπάρες και κόβει την ανάσα πολλές φορές με τις στυλιστικές επιλογές της...Το νεο αίμα του modelling; Ίσως...Δεν ξέρω αν το έχει το όνομα αλλά απο κανάλιαααααα....σκίζει!!!!! Δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο sportaction για το: Βενετία πειρασμός!
gossip-tv.gr

Ο Μουτσινάς βάφτισε την Παπαβασιλείου

Μην σου βγει το όνομα


http://img.protothema.gr/E73C2DAD714C281074CEEC19FCB5A94E.jpg
Στην χθεσινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Μες στην καλή χαρά», ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού ο Νίκος Μουτσινάς με την Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια μετά τις διαφημίσεις αναφέρθηκε ξαφνικά στο σουτιέν της Έλενας Παπαβασιλείου λέγοντας πως η Έλενα καταπιέζει το σουτιέν της στα διαλείμματα. Η Έλενα Παπαβασιλείου ξαφνιάστηκε με αυτό το σχόλιο και ξεφώνισε: «τι έκανε λέει;». Η Ναταλία Γερμανού συνέχισε την κουβέντα εξηγώντας πως η Έλενα φοράει το σουτιέν της όταν κοιμάται και πως δεν την καταπιέζει. Το πρόσωπο της Έλενας αμέσως άλλαξε δείχνοντας πόσο ήταν σε αμηχανία εκείνη την στιγμή. Με αφορμή αυτό το σχόλιο, ο Νίκος Μουτσινάς βρήκε την αφορμή να την ονομάσει « Έλενα Bra»!

Ola Jordan: Σέξι και ζουμερή χορεύτρια

Καυτή φωτογράφηση για το προσωπικό της ημερολόγιο


http://img.protothema.gr/90AFC840FD4A84C93EEE300934874265.jpg
Είπε πρόσφατα ότι δεν αισθανόταν άνετα με την σιλουέτα της. Ο λόγος για την Ola Jordan την επαγγελματία χορεύτρια η οποία δεν ντράπηκε καθόλου να ποζάρει στο φακό για το προσωπικό της ημερολόγιο.

Με μια ποικιλία από καυτά σορτσάκια και πολύ σέξι ρούχα η όμορφη Jordan έδειξε στο φακό το ζουμερό της σώμα για το ημερολόγιο του 2012 το οποίο από ότι φαίνεται θα γίνει bestseller.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ola αποκάλυψε ότι θα ήθελε να φοράει το έξι νούμερο στα ρούχα της. «Είμαι αρκετά ντροπαλή με το σώμα μου και δυσκολεύομαι να το εκθέτω. Θα ήθελα να αλλάξω πολλά πράγματα επάνω μου. Για παράδειγμα το δέρμα μου έχει αρκετά σημαδάκια και τα πόδια μου είναι ιδιαίτερα άσχημα για πόδια χορεύτριας».

Η Jordan αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι πάντα πρέπει να βρίσκεται σε δίαιτα για να διατηρείται λεπτή: «Σαν χορεύτρια είμαι πάντα περικυκλωμένη από εξαιρετικά αδύνατα κορίτσια, έτσι και εγώ πρέπει πάντα να προσέχω τη διατροφή μου. Θα ευχόμουν να υπήρχε ένα μαγικό χάπι και να μπορούσα να φάω και να πιω ότι θέλω χωρίς να γυμνάζομαι. Αλλά τι να κάνουμε δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοιο χάπι!»
https://lh5.googleusercontent.com/-1q9OVTHnAfg/TojHAO2gPmI/AAAAAAAAJ9k/me7qPnUZpeQ/calendarpage3big.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-zqCPF2-RETk/TojHAvgc8aI/AAAAAAAAJ9s/hjfpbtQY5cE/calendarpage2big.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-AjmZAsLP9fI/TojHBDPzcOI/AAAAAAAAJ9w/PkQkANS_mqE/s512/calendarpage5big.jpg

Ξανθιά, σοφιστικέ και… κούκλα η Rihanna!

Κορίτσι-χαμαιλέων

http://img.protothema.gr/E3A598ED061BEDD0EDCFBA0DB2C50D32.jpg
To ‘χει φαίνεται στο αίμα της να προκαλεί η Rihanna! Η νεαρή τραγουδίστρια που το τελευταίο διάστημα συζητιέται για τις «καυτές» της εμφανίσεις τόσο στα video clips όσο και στις συναυλίες της, αυτή τη φορά φιγουράρει στο εξώφυλλο της Vogue.

Υιοθετώντας ένα σοφιστικέ look και φορώντας ξανθιά περούκα, στιλ που ομολογουμένως δεν μας έχει συνηθίσει, η RiRi αποδεικνύει περίτρανα πως δε χρειάζεται να τα βγάλεις όλα για να δείχνεις σέξι.

Στη συνέντευξή της μάλιστα, αποκαλύπτει πως δεν είναι αυτό που βγάζει προς τα έξω: «Αυτή που βλέπετε δεν είμαι εγώ। Δεν είναι έτσι ο πραγματικός μου εαυτός. Απλά είναι ένας ρόλος. Ξέρετε… σαν ένα έργο τέχνης. Αυτό που με νοιάζει είναι να κάνω μουσική». Με λίγα λόγια, το έχουμε παρεξηγήσει το κορίτσι!
https://lh6.googleusercontent.com/-RPx7UJLVtvk/TolsT0HpjwI/AAAAAAAAJ_s/yHshdj1TxIA/rihannavogue1.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-eHW3nb33dRk/TolsTw5ZtII/AAAAAAAAJ_o/pbGEWegWTPA/s512/rihannavogue3.jpg