Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Dirt Devil-The Exorcist

ΜΗ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΚΩΜΩΔΙΕΣ!
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!
(είναι διαφήμιση!)

Dirt Devil-The Exorcist from MrPrice2U on Vimeo.

Ποιες είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί της τηλεόρασης;

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/83951.jpgEva Longoria και Τina Fey είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί της τηλεόρασης, σύμφωνα με την λίστα του Forbes για το έτος 2010-2011. Καθεμία από τις εν λόγω κυρίες, κέρδισε το τεράστιο ποσό των 13 εκατομμυρίων δολαρίων στη διάρκεια μιας χρονιάς!

Τόσο η Longoria όσο και η Fey ασχολούνται παράλληλα και με άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες, οι οποίες και τις κατέταξαν στις πρώτες θέσεις της λίστας.

Για παράδειγμα, η «Desperate Housewife» Εva Longoria, εκτός από το πολύ επιτυχημένο σίριαλ στο οποίο φέτος πρωταγωνιστεί για 8η και τελευταία σεζόν, φρόντισε να φουσκώσει τον τραπεζικό της λογαριασμό υπογράφοντας χρυσά συμβόλαια με μεγάλες εταιρίες καλλυντικών και κινητής τηλεφωνίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Τina Fey, που εκτός από την σειρά «30 Rock» στην οποία πρωταγωνιστεί , υπογράφει και το σενάριο της εν λόγω κωμωδίας για λογαριασμό του καναλιού NBC, ενώ τον Απρίλιο κυκλοφόρησε και το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Bossypants», που πούλησε 150.000 αντίτυπα.

Αναλυτικά, η λίστα του Forbes έχει ως εξής:

1. Eva Longoria - 13 εκατομμύρια δολάρια

2. Tina Fey - 13 εκατομμύρια δολάρια

3. Marcia Cross - 10 εκατομμύρια δολάρια

4. Mariska Hargitay - 10 εκατομμύρια δολάρια

5. Marg Helgenberger - 10 εκατομμύρια δολάρια

6.Teri Hatcher - 9 εκατομμύρια δολάρια

7. Felicity Huffman - 9 εκατομμύρια δολάρια

8.Courteney Cox - 7 εκατομμύρια δολάρια

9. Ellen Pompeo - 7 εκατομμύρια δολάρια

10. Julianna Margulies - 6 εκατομμύρια δολάρια

real.gr
ΠΗΓΗ: star.gr

Πετρούλα Κωστίδου: Έξαλλη με την πορνο-αγγελία που την συκοφαντεί (nasos blog)

Πετρούλα Κωστίδου: Έξαλλη με την πορνο-αγγελία που την συκοφαντεί (nasos blog)

Έχει καταντήσει αηδία όλη αυτή η ιστορία με τους τυχάρπαστους στο διαδίκτυο. με τα λαμόγια που εκμεταλλεύονται τις φωτογραφήσεις που κάποια στιγμή έχουν κάνει κορίτσια του modeling κι όχι μόνο, τις κοτσάρουν σε sites χαμηλής αισθητικής και τις συκοφαντούν γράφοντας αθλιότητες. Και ναι. Η Πετρούλα αρέσκεται στο να προκαλεί αλλά όχι σε τέτοιο σημείο. Μετά την Μαρία Καρλάκη μια ακόμη κοπέλα πολύ γνωστή πέφτει θύμα επιτήδειων που "πουλούν" τις εικόνες της Πετρούλας από παλαιότερες φωτογραφήσεις της και δίπλα κοτσάρουν και ένα 090...αναζήτησα την Πετρούλα και... Διαβάστε όλο το άρθρο πατώντας εδώ

Νικολέττα Ράλλη: Κόβει την ανάσα με την φωτογράφησή της

Νικολέττα Ράλλη: Κόβει την ανάσα με την φωτογράφησή της

Πιο sexy από ποτέ είναι η Νικολέττα Ράλλη. Η παρουσιάστρια του «Made in star» φωτογραφήθηκε για γνωστό μηνιαίο περιοδικό και αποκάλυψε τα… προσόντα της. Πολλά έχουν αλλάξει στην ζωή της τον τελευταίο καιρό και πλέον της έχει δοθεί μια μεγάλη ευκαιρία με την παρουσίαση μεσημεριανής εκπομπής. Η ίδια δεν φοβήθηκε να κάνει το μεγάλο βήμα και να αναλάβει έναν ρόλο απαιτητικό και δύσκολο. Η Νικολέττα Ράλλη πόζαρε στον φακό του Nitro φορώντας τα εσώρουχα της και τόνισε πως δεν αισθάνεται πείραμα, αν και έχει δοκιμαστεί σε πολλά έως τώρα, όπως το μόντελινγκ, η ηθοποιία, την παρουσίαση.

Αποκλειστικό: Λάουρα Νάργες. Ποια Μενεγάκη...Στον Θέμο έκλεισε...

.gossip-tv.gr

Πολύς λόγος έγινε τον τελευταίο καιρό για την επικείμενη συνεργασία της Λάουρας Νάργες με την Ελένη Μενεγάκη. Εγώ απο την πρώτη στιγμή έλεγα, έγραφα και απαντούσα σε όσους με ρωτούσαν πώς όλο αυτό ήταν τόσο λάθος. Καταρχάς το κορίτσι δεν είχε κάνει καμία κουβέντα με παραγωγούς του Alpha, ούτε με την Ελένη, η οποία μεταξύ μας τώρα...Δε θα έπαιρνε ποτέ μια παρουσιάστρια η οποία έχει χαρακτηριστεί ώς Νεα Μενεγάκη...αλλά αυτό είναι αλουνού Παπά Ευαγγέλιο. Κατα δέυτερον το κορίτσι όντως μιλούσε με το Star αλλά οι κουβέντες σταμάτησαν κάποια στιγμή καθώς η νεαρά βρήκε τηλεοπτική στέγη αλλού . Πού;
Μα στον Θέμο και την παρέα του. Μαθαίνω μέσα απο την ομάδα του συμπαθούς εκδότη ότι φέτος το στιλάκι με της super sexy γυναίκες, δίπλα του απλά ΤΕΛΕΙΩΣΕ...καθώς ο Θέμος αποφάσισε να κάνει αλλαγές. Ορθά. Έτσι διάλεξε ένα κορίτσι πιό κοντά στα καθημερινά τηλεθεατάκια του, νέο, όμορφο, άφθαρτο με το οποίο συμφώνησε στα πέντε λεπτά. Με λίγα λόγια η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη είναι πλέον παρελθόν και η Λάουρα παίρνει την σκυτάλη δίπλα στον Θέμο ίσως στη δυσκολότερη χρονιά της ιδιωτικής τηλεόρασης ...Καλή αρχή Λάουρα απο τον Οκτώβριο...ΑΑΑΑΑ...και καλό μήνα σε όλους...

Νέος καυτός έρωτας στη showbiz

Νέος καυτός  έρωτας στη showbiz

gossip-tv.gr

Ένας νέος έρωτας έκανε την εμφάνιση του στον χώρο της showbiz και φυσικά δεν έμεινε κρυφός. Εκείνος είναι ηθοποιός με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του και εκείνη είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετό καιρό , αφού κατάγονται από το ίδιο μέρος, αλλά ο έρωτάς τους δημιουργήθηκε πρόσφατα, αφού ο ηθοποιός είχε σχέση. Πριν λίγες μέρες, ο ηθοποιός έκανε τα εγκαίνια του νέου του μπάρ στο Κολωνάκι και η αγαπημένη του ήταν στο πλευρό του και εκείνος την σύστηνε στους παρευρισκομένους. Το νέο ζευγάρι είναι ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης και η παρουσιάστρια του Alter Αμέλια Αναστασάκη.

Νυφούλα ξανά η Liz Hurley!

Παντρεύεται την... «πέτρα του σκανδάλου»


http://img.protothema.gr/1AEE1B932A85A08679AE9BFE2D181700.jpg

Ένα περίπου χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Ινδό εκατομμυριούχο, Arun Nayar, η Liz Hurley ετοιμάζεται ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησιάς με τον Αυστραλό παίχτη του κρίκετ, Shane Warne.

Πληροφορίες θέλουν τον Warne να είναι η αιτία του χωρισμού της Hurley με τον Nayar. Μάλιστα πολλές φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί σε σκανδαλοθηρικά περιοδικά, έδειχναν καθαρά ότι οι δυο τους ήταν… κάτι παραπάνω από απλοί φίλοι, όταν εκέινη ήταν ακόμα παντρεμένη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Shane έκανε πρόταση γάμου στη Liz το βράδυ της Παρασκευής ύστερα από ένα ρομαντικό δείπνο που είχαν στο εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου Old Course και η Hurley, με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη είπε το μεγάλο «ναι»!

Isabeli Fontana: Ασυμβίβαστη και περιζήτητη!

Νέα φωτογράφηση σε περιοδικό μόδας


http://img.protothema.gr/65D2A193F7B0F6B4792DAC4D7C85D09B.jpg

Θεωρείται από τα πιο ωραία μοντέλα της Βραζιλίας. Φωτογραφίζεται παντού και είναι ιδιαίτερα περιζήτητη. Ο λόγος για την 27χρονη Isabeli Fontana, η οποία αντικατέστησε την Scarlett Jοhansson στην καμπάνια των ρούχων Mango. Η Fontana γεννήθηκε στη Βραζιλία και από το 1997 εργαζόταν ήδη ως μοντέλο στο Μιλάνο. Μετά τη συνεργασία της με τη Victoria Secret το 1999 ακολούθησαν συμβόλαια με τους οίκους Valentino, Versace και Ralph Lauren. Οι φωτογραφίες είναι από τη φωτογράφησή της στο γυναικείο γαλλικό περιοδικό «Vogue».
https://lh3.googleusercontent.com/-b9srofEREtA/ToX3lEDlKEI/AAAAAAAAJ6g/bSFeGJXeMuU/s576/Untitled-3.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-qbpqnVHUfyc/ToX3mB5kkVI/AAAAAAAAJ60/NLroHApYKOQ/s576/Untitled-7.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-3fgA6WR6byo/ToX3lgbEwwI/AAAAAAAAJ6o/yrdxYY1VhTE/s576/Untitled-4.jpg