Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν λέει να βάλει ρούχο πάνω της η Kate Upton...

Μόνο με τα εσώρουχα


http://img.protothema.gr/A6DD4D9D974A9359C05543957CA55694.jpg
Μπορεί οι περισσότερες κοπέλες στο χώρο του μόντελινγκ να ζουν στα όρια της νευρικής ανορεξίας, η 19χρονη Kate Upton, όμως, έγινε δημοφιλής για τις σέξι καμπύλες της, που θυμίζουν πραγματική γυναίκα.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το περιοδικό «Esquire» την ψήφισε ως Γυναίκα του Καλοκαιριού.

Η Upton για μα ακόμα φορά φωτογραφήθηκε με τα νέα εσώρουχα του δημοφιλούς Bare Necessities και φυσικά εισέπραξε τα ανάλογα σχόλια...https://lh6.googleusercontent.com/-ccyT0478wXs/ToMTsVihRvI/AAAAAAAAJfI/D5g_AHnlyoc/thumb.php.jpeg
https://lh4.googleusercontent.com/-Ra7LJTKReG0/ToMTsu7mZVI/AAAAAAAAJfU/m3d1rs5PPN4/s576/Kate-Upton-Bare-Necessities-7.jpg

«Το να βλέπεις μια κοπέλα με μαγιό δεν σημαίνει ότι είναι π……»

«Το να βλέπεις μια κοπέλα με μαγιό δεν σημαίνει ότι είναι π……»

Τελειωμό δεν έχουν οι επώνυμες που πέφτουν θύματα του διαδικτύου από επιτήδειους που εμπλέκουν το όνομα τους σε sites ερωτικού περιεχομένου. Ένα ακόμη θύμα αυτής της ιστορίας είναι η Μαρία Καρλάκη. Η τραγουδίστρια διαβάζοντας την αποκαλυπτική είδηση του Νάσου Γουμενίδη στο ότι φωτογραφίες της φιλοξενούνται σε ροζ ιστοσελίδα που παραπέμπει σε γραμμές 9011 σοκαρίστηκε και αμέσως κινήθηκε νομικά ενημερώνοντας τον δικηγόρο της. Εμείς επικοινωνήσαμε με την Μαρία Καρλάκη, η οποία εμφανώς αναστατωμένη μας αποκάλυψε: «Οι φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο συγκεκριμένο site είναι από παλιότερη φωτογράφισή μου για γνωστό περιοδικό. Τις οποίες έχω αναρτήσει και εγώ στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook. Γεγονός που αποδεικνύει ότι πρόκειται για επαγγελματική φωτογράφιση και απλώς οι συγκεκριμένοι κύριοι τις χρησιμοποίησαν με χυδαιότητα», δηλώνει ενώ καταλήγει λέγοντας: «Δεν επιτρέπεται σε κανέναν να προσβάλει κατά αυτό τον τρόπο εμένα και την οικογένειά μου. Αυτή την στιγμή κάποιος κερδίσει χρήματα εις βάρος μου. Όποιος το έχει κάνει είναι μισογύνης. Το να βλέπεις μια κοπέλα με μαγιό δεν σημαίνει ότι είναι π….» . Αμέσως μετά επικοινωνήσαμε με τον δικηγόρο της, που έχει αναλάβει την υπόθεση, Δημήτρη Σταυρόπουλο. «Το θέμα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και ετοιμαζόμαστε να καταθέσουμε μηνύσεις κατά αγνώστων αλλά και στο site που δημοσίευσε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Περιμένουμε από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να ολοκληρώσει την έρευνα και έπειτα να κινηθούμε όπως πρέπει».

Οι σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Οι σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν για σήμερα 28 Σεπτεμβρίου τα άστρα για όλα τα ζώδια; Διαβάστε αναλυτικά και έγκυρα όλα όσα θα θέλετε να μάθετε πατώντας εδώ

Ποια σταρ εμφανίζεται έτσι στο νέο της βίντεο;

Ποια σταρ εμφανίζεται έτσι στο νέο της βίντεο;

Δημιούργησε μεγάλο θόρυβο τις τελευταίες ημέρες αφού υπήρξε άνθρωπος που τη χαρακτήρισε ανεπιθύμητη! Το νέο βίντεο της Rihanna για το σινγκλ We Found Love γυρίζεται στη Βόρεια Ιρλανδία και ήδη προκαλεί. Αφού δέχτηκε επίθεση από έναν αγρότη για το ντύσιμό της μεταφέρθηκε στο Μπέλφαστ για να συνεχίσει τα γυρίσματα και εκεί έκανε τη συγκεκριμένη εμφάνιση της φωτογραφίας. Δεν ξέρουμε αν προκάλεσε και εκεί αντιδράσεις αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι υπάρχει και δεύτερος άνδρας που δεν θέλει να βλέπει τη Rihanna σε σέξι εμφανίσεις!

Παπαράτσι: Συλλάβαμε ηθοποιό με φαγούρα στα...επίμαχα. Η αποκάλυψη



Αυτό το κορίτσι η Βικτώρια-Victoria Silvestent-πέρασε απο το modelling στην υποκριτική και πρόσφατα πρωταγωνίστησε σε soft πορνό ταινία. Εκεί λοιπόν μας έδειξε πέρα απο τα κάλλη της, τον τρόπο που μια γυναίκα μπορεί αν θέλει να τρελάνει τον άντρα στο σέξ, με τις κινήσεις το βλέμμα και το νάζι της. Η κοπελίτσα τό χει παρά τα 38 της χρόνια. Αυτή τη φορά ο φακός την συνέλλαβε σε παραλία του Μονακό να...
ξύνει μετά μανίας την περιοχή πολύ κοντά στη γεννετήσια ορμή της. Το σίγουρο είναι πώς απο κορμί σκίζει και δεν έχει σε τίποτε να ζηλέψει μοντέλες πολύ νεότερες απο την ίδια. Βεβαίως δε γνωρίζουμε τον λόγο που το κορίτσι είχε αυτή την ευαισθησία. Εικάζω πώς ξάπλωσε σε βρώμικη πετσέτα και ο μύκητας παραμόνευε. Όταν ωστόσο αντιλήφθηκε τον παπαράτσι φρόντισε να καλύψει την ευαίσθητη περιοχή με μια πετσέτα. όμως το θέμα είχε "βγεί". Όπως και οι υπέροχοι γλουτοί της στον "αέρα"!

Σοκάρει η φωτογραφία με τον νεκρό Michael Jackson!

tlife.gr


To γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγα λεπτά η φωτογραφία του νεκρού βασιλιά της Pop Michael Jackson! H φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο στη δίκη του γιατρού του Jacson, Dr Conrad Murray.

Όπως έγραψε η εφημερίδα "Τhe sun",oι εισαγγελείς έδειξαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία στους ενόρκους κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας και δείχνει τον Jackson νεκρό σε κρεβάτι του νοσοκομείου, διασωληνωμένο.



"O θάνατος του Τζάκσον, ήταν ανθρωποκτονία" είπε ο αναπληρωτής εισαγγελέας David Walgren, απευθυνόμενος προς τους ενόρκους και δείχνοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία. "Οι πράξεις και οι παραλείψεις του προσωπικού γιατρού του οδήγησαν τον Τζάκσον στο πρόωρο θάνατο στα 50 του χρόνια".

Aυτό είναι το ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο με τη φωνή του Michael Jackson

Η βελτιωμένη «έκδοση» της Nicole Richie

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/95344.jpgΜια εντελώς διαφορετική και ανανεωμένη Nicole Richie εμφανίστηκε το Σαββατοκύριακο σε παραλία του Μεξικό. Η 30χρονη celebrity εξέπληξε ευχάριστα τους θαυμαστές της όταν – φορώντας ένα μπικίνι σε έντονο μπλε χρώμα- αποκάλυψε μια σιλουέτα γεμάτη καμπύλες!






Οπωσδήποτε , αυτές οι φωτογραφίες αλλά και οι πρόσφατες εμφανίσεις της με ένα μαύρο σέξι μαγιό, βάζουν τέλος στις φήμες που ήθελαν την 30άρα πλέον Nicole , να πάσχει από νευρική ανορεξία.





Αμέσως όμως μόλις αποκαλύφθηκε ή νέα σιλουέτα της 30χρονης celebrity- και μητέρας δύο παιδιών- άρχισαν και οι φήμες ότι η Nicole έκανε και «κάτι παραπάνω» από το να πάρει μερικά κιλά!



Αφορμή για τα ... κοινωνικά σχόλια (κοινώς κουτσομπολιά) στάθηκε το στητό και γεμάτο στήθος της Nicole που πρόβαλε περήφανο μέσα από μπικίνι της!





Όποιος και να είναι πάντως ο πραγματικός λόγος για τις τωρινές καμπύλες της Nicole , η αλήθεια είναι μία: η καινούρια Nicole κερδίζει την παλιά αποστεωμένη εικόνα της με...διαφορά στήθους!
real.gr

Άναψε φωτιά στο πυροσβεστικό σώμα

Έρευνα διεξάγει το πυροσβεστικό σώμα του Λος Άντζελες επειδή όχημά του χρησιμοποιήθηκε σε ταινία πορνό. Η νεαρή πρωταγωνίστρια με νάζι και σκέρτσο ζήτησε συγνώμη από τις αρχές κλείνοντας το μάτι στους πυροσβέστες που την ικανοποίησαν (Pic)

news247.gr

Ήθελε απλά να νιώσει έστω και για μια φορά τη φωτιά κυριολεκτικά μέσα της. Ντύθηκε λοιπόν πυροσβέστης ανέβηκε σε ένα πυροσβεστικό όχημα και αφού έβγαλε ορισμένες φωτογραφίες ντυμένη γδύθηκε σιγά σιγά και έκανε έρωτα σε όλα τα πιθανά μέρη του οχήματος.

Ο λόγος για την διάσημη πορνό σταρ Charley Chase της οποίας το ντεκόρ μιας ταινίας της προκάλεσε σάλο στις Η.Π.Α.

Η νεαρή πορνό σταρ από το Κεντάκι σε ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί εμφανίζεται να ερωτοτροπεί πάνω σε πυροσβεστικό όχημα.

Κομπάρσοι στην ταινία είναι ορισμένοι από τους πυροσβέστες του τμήματός του Λος Άντζελες οι οποίοι δεν ντρέπονται να εμφανιστούν με τις στολές τους μπροστά στο φακό της κάμερας.

Μπορεί η "οσκαρική" ταινία να άρεσε στους θαυμαστές της καθώς η πορνό σταρ χρησιμοποίησε όλο το υποκριτικό της ταλέντο ωστόσο η πυροσβεστικές αρχές είχαν άλλη άποψη.

Θεωρώντας ότι προσβάλει το σώμα ξεκίνησαν έρευνες ώστε να διαπιστώσουν πως το όχημα 263 χρησιμοποιήθηκε από την παραγωγή της πορνοταινίας.

Η ίδια σε συνέντευξή της τόνισε "Ζητώ συγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου. Σίγουρα δεν ήταν πρόθεσή μου να μπλεξω τους πυροσβέστες".

Δεν είναι η πρώτη φόρα που εμπλέκονται πυροσβέστες σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Το ίδιο είχε συμβεί πριν ορισμένους μήνες όταν και απολύθηκε ένας πυροσβέστης καθώς πρωταγωνίστησε σε πορνό ταινία φορώντας της στολή του!

Katrina Bowden: Η πιο sexy γυναίκα στον πλανήτη (απ' ότι λένε)

http://www.men24.gr/ast/cov/bo/bowden_p05_b.jpgΤο περιοδικό Esquire έκανε για δεύτερη φορά φέτος μια ψηφοφορία για το ποιά είναι η πιο sexy γυναίκα στον κόσμο για το 2011. Νικήτρια ήταν η Katrina Bowden. Για να δούμε αν έχουν δίκιο.Σε έναν διαγωνισμό επιλέγεις πάντα την καλύτερη από αυτές που σου δίνουν να επιλέξεις. Το Esquire λοιπόν άφησε τα εκατομμύρια των αναγνωστών του να επιλέξουν online εκείνη τη γυναίκα που θεωρούν “Sexiest woman alive”.

Στη λίστα με τις υποψήφιες δεν ήταν βεβαίως κυρίες όπως η Bar Refaeli, η Gisele Bundchen και η Irina Shayk αλλά πιο down το earth γυναίκες. Και αυτό ήταν μάλλον σωστό γιατί θα ήταν αφόρητα βαρετό να δεις για άλλη μια φορά κάποια από αυτές να παίρνει εναν τίτλο.

Γιατί όμως επέλεξαν την Katrina Bowden;

Katrina Bowden_ Esquire_s Sexiest Woman Alive... by octopusmike


Μιλάμε για την Cerie από την τηλεοπτική σειρά 30 Rock. Την γραμματέα της Liz, η οπόια φροντίζει να σκανδαλίζει διαρκώς με τις sexy εμφανίσεις της στη σειρά. Μην φανταστείς τίποτα σπουδαίο, αλλά για τη συγκεκριμένη σειρά, η Bowden είναι αυτό που χρειάζεται για να ανάψουν τα αίματα.

Μέχρι να πάρει το ρόλο στο 30 Rock, δεν είχαμε δει τίποτα από την νεαρή ηθοποιό। Είχε παίξει στο Sex Drive το 2008, σε κάνα δυο φρικτές κωμωδίες αλλά και σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές όπου έπαιρνε μικρούς ρόλους. Το 30 Rock την έκανε γνωστή στο Hollywood, το Esquire την έκανε γνωστή σε όλη την Αμερική και πλέον οι ρόλοι αυξάνονται.
news247.gr