Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Η χανούμισσα του Ονούρ

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/94768.jpghttp://www.real.gr/filescalendar/2011/September/678.jpghttp://www.real.gr/filescalendar/2011/511.jpgΗ Ρώμη Βασιλειάδη δεν είναι ακόμη μία μελαχρινή ηθοποιός που ανοίγει τα φτερά της στην Τουρκία. Η γείτονα είναι η χώρα στην οποία έχει γεννηθεί (συγκεκριμένα, στην Κωνσταντινούπολη), έχει ζήσει δέκα χρόνια και έχει τις παιδικές αναμνήσεις της.

Ο πατέρας της είναι αρκετά γνωστός επιχειρηματίας, ωστόσο εκείνη αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα, να στηριχτεί στα πόδια της και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα κερδίζοντας τους πάντες τόσο με την ομορφιά όσο και με τον χαρακτήρα της. Και μπορεί να έχει κάνει κάποιες φωτογραφήσεις που την «έβγαλαν» από τα ρούχα της, όμως η 26χρονη Ρώμη είναι κορίτσι με αρχές και πτυχία στο βιογραφικό της, ενώ μιλάει άπταιστα ελληνικά, τουρκικά και αγγλικά.Ποια είναι η μελαχρινή καλλονή; «Εχω ασχοληθεί με το θέατρο και έχω παίξει στις τηλεοπτικές σειρές “Ερωτας” στον ΑΝΤ1 και “Ματωμένα χώματα” του Κώστα Κουτσομύτη. Ακόμη, ασχολούμαι με τον χορό και τη ζωγραφική».Στο πλαίσιο της… μανίας για τα τουρκικά σίριαλ, θα έχουμε την ευκαιρία να την καμαρώσουμε στην τηλεοπτική σειρά «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής», όπως εξομολογείται στην «Εspressso της Κυριακής» η Ρώμη.

Η επιτυχία που γνωρίζουν τα τουρκικά έργα στη χώρα μας και η αναγνώριση που απολαμβάνουν οι Τούρκοι πρωταγωνιστές έχουν αποτελέσει δέλεαρ για πολλούς νέους ηθοποιούς. Ετσι, όπως μας αποκαλύπτει, τη ρωτάνε για την Ελλάδα και τις δουλειές, αλλά επειδή η Ρώμη ξέρει τι τρέξιμο απαιτείται για έναν ρόλο και σε πόσο κρίσιμη καμπή βρίσκονται οι τηλεοπτικές παραγωγές, τους εξηγεί τι δυσκολίες θα παρουσίαζε μια προσπάθεια για καριέρα στη χώρα μας.



Ηθοποιός από κούνια

«Από δέκα χρόνων ήθελα να παίξω σε παιδικό θέατρο και μου αρέσει ακόμη και σήμερα αυτή η σκέψη. Το μικρόβιο της υποκριτικής θυμάμαι να μου εμφανίστηκε γύρω στα επτά, όταν έβλεπα τον Ντέιβιντ Χάσελχοφ στον “Ιππότη της ασφάλτου”. Είχα πει τότε πως, όταν μεγαλώσω, αυτό θέλω να κάνω! Αυτή η παιδιάστικη σκέψη τελικώς φαίνεται ότι ήταν σκοπός ζωής και μέχρι σήμερα αγαπώ πολύ αυτό που έχω επιλέξει» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Ρώμη αποκαλύπτει για την παρθενική εμφάνισή της στο σανίδι: «Εγινε το 2005 στο “Ονειρο θερινής νυκτός” με τον Κώστα Μπίγαλη σε σκηνοθεσία του Αγγελου Προβελέγγιου. Είμαι ευχαριστημένη με τον εαυτό μου, γιατί θεωρώ ότι για την ηλικία μου κυνήγησα και κατάφερα να πετύχω τους περισσότερους στόχους μου. Ζω για τη δουλειά μου, αλλά δεν έχω φτάσει στο 100% των προσδοκιών μου. Γι’ αυτό καθημερινά τρέχω σε κάστινγκ, προκειμένου κάποια στιγμή να έχω στο βιογραφικό μου αρκετές σημαντικές συνεργασίες. Εχω δουλέψει με πολλούς αξιόλογους ανθρώπους και έχω κάνει συνεργασίες που έχουν συζητηθεί. Μέσα από τη δουλειά μου όμως έχω διδαχτεί και πολλά, όπως να ποιώ ήθος, αυτό που σημαίνει και η λέξη ηθοποιός. Αυτό ξεκινά από την κουλτούρα που με έχει διδάξει η οικογένειά μου στην Πόλη».



Η ζωή στην Τουρκία

«Εζησα πολύ ευτυχισμένα παιδικά χρόνια στην Τουρκία και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Φυσικά, πηγαίνω τακτικά στην Πόλη και περνάω πολύ ωραία, τόσο με τους φίλους μου όσο και με την οικογένειά μου. Εζησα εκεί μέχρι τα δέκα μου και μετά ήρθα στην Ελλάδα. Η σχέση μου με τους Τούρκους είναι άψογη, με αγαπάνε πολύ και με ρωτάνε για την Ελλάδα και για τους Ελληνες.

Οι παραγωγοί της τηλεόρασης και του σινεμά εκτιμούν πολύ τους ηθοποιούς και τους σκηνοθέτες της χώρας μας και τους ενδιαφέρει πάρα πολύ η εξέλιξη σε κινηματογράφο και τηλεόραση. Επίσης, τους ενδιαφέρουν και έργα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, όπως τα “Ματωμένα χώματα” του Κώστα Κουτσομύτη, σειρά στην οποία είχα την τιμή να συμμετέχω και εγώ παίζοντας τον ρόλο της Ενταβιέ. Ιδιαίτερη αίσθηση έχουν κάνει και “Τα μυστικά της Εδέμ” αλλά και αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές, μεταξύ αυτών η “Πολίτικη κουζίνα” που μέχρι σήμερα έχει αφήσει τη σφραγίδα της».

Ο έρωτας, οι άνδρες και τα καυτά σημεία στο κορμί της

Η Ρώμη αποπνέει έντονο ερωτισμό. Ακόμη και στις φωτογραφίες ξέρει να παίζει με τον φακό και να κερδίζει τις εντυπώσεις. Φυσικά, τη seχy πλευρά της την έχει βγάλει μόνο στην Ελλάδα, αφού στη γείτονα χώρα είναι άλλα τα ήθη. Ωστόσο, το κοινό μεταξύ του ανδρικού πληθυσμού των δύο χωρών είναι ότι κατατάσσουν τη Ρώμη στις πιο sexy παρουσίες. Οποτε θέλει, γίνεται ναζιάρα και γατούλα, και όποτε εκείνη αποφασίζει, βγάζει τη γυναίκα που κρύβεται μέσα της.

Θεωρεί ότι τα μάτια της είναι ένα έντονο στοιχείο της προσωπικότητάς της. «Ενα άλλο ατού μου είναι τα μακριά μαλλιά μου, τα οποία έφτιαξα στην Τουρκία, σε ένα από τα καλύτερα κομμωτήρια που ειδικεύονται όχι μόνο στο κούρεμα αλλά και στη διχρωμία που φέτος είναι must. Απ’ ό,τι μου λένε όμως, αυτό που προσέχουν περισσότερο οι άνδρες είναι το στήθος μου. Αν και μικρή ένιωθα άβολα, τώρα δεν με ενοχλεί καθόλου, όταν αντί για τα μάτια με κοιτάνε κάτω από τον λαιμό».

Οι άνδρες τρελαίνονται για εκείνη αλλά η μελαχρινή καλλονή έχει συγκεκριμένα πρότυπα. Και αυτά τα αποκαλύπτει στην «Espresso της Κυριακής»: «Οι άνδρες που μου αρέσουν έχουν συγκεκριμένο τύπο. Με την πρώτη ματιά πρέπει να σε γοητεύουν αλλά και να σου αποπνέουν ένα είδος σιγουριάς και ασφάλειας. Και αυτοί οι άνδρες είναι εκείνοι που έχουν πείρα στη ζωή και έχουν γυρίσει όλο τον κόσμο.

Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου η εξωτερική εμφάνιση ή τα λεφτά, αλλά ο πλούτος που κρύβουν μέσα τους. Ανδρες ηθοποιοί και πρότυπα για μένα είναι ο Σπύρος Φωκάς, ο Νίκος Κούρκουλος και ο Δημήτρης Χορν. Από ξένους ο Χαλίτ Εργκέντς (Ονούρ), ο Χάρισον Φορντ, ο Αλ Πατσίνο και από τους νεότερους ο Τζόνι Ντεπ».

«Θέλω τρία παιδιά και ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα»

Μπορεί τώρα να είναι μόνη της, αλλά περιμένει τον μεγάλο έρωτα που θα την οδηγήσει στον γάμο και στην απόκτηση παιδιών. «Θα ήθελα σε τρία χρόνια να έχω παντρευτεί και να έχω ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία μου με τρία παιδιά και ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα, μακριά από την πόλη, σε κάποιο από τα προάστια της Αττικής ή σε κάποιο νησί που αγαπώ πολύ. Το σίγουρο είναι ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να μεγαλώσουν στην κίνηση και τη φασαρία, όταν δεν μπορείς να βγεις μέχρι το πεζοδρόμιο χωρίς φόβο. Θέλω να είναι ελεύθερα στον κήπο, όπως μεγάλωσα και εγώ, να παίζουν παιχνίδια και να είναι κοντά στη φύση».

Ο Σουλεϊμάν και ο ρόλος στο σίριαλ

«Κατόπιν παρότρυνσης του μάνατζέρ μου Κώστα Ανδριανόπουλου από τον Μάιο έφυγα, διότι ήταν άγονο μέρος η Ελλάδα για δουλειές. Έμεινα ενάμιση μήνα στην Τουρκία με πολύ τρέξιμο και κυνήγι. Γνώρισα τον Γιουσούφ, φίλο του Κενάν Ιμιρζαλίογλου, ο οποίος τώρα είναι μάνατζερ αλλά πριν ήταν παραγωγός. Βγήκαμε όλοι μαζί για φαγητό και εκεί με παρότρυναν να πάω στο πρακτορείο Oxygen που συνεργάζεται με την παραγωγή του σίριαλ “Χίλιες και μία νύχτες” και της σειράς “Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής”. Υστερα από αρκετά κάστινγκ και διάβασμα ρόλων, μου δόθηκε ο ρόλος της χανούμισσας, την οποία ερωτεύεται με την πρώτη ματιά ο Σουλεϊμάν. Κατόπιν ανακαλύπτει ότι είναι η μισή Τουρκάλα και η μισή Ελληνίδα. Δεν λέω περισσότερα για να έχει ενδιαφέρον να το δείτε.»
real.gr
ΠΗΓΗ: Espresso

Θύμα χάκερ και η topless Abbey Clancy!

Στα... χνάρια της Scarlett και της Mila


http://img.protothema.gr/125D4CEA8909E24B0560CF584AFA3671.jpg
Έξαλλη η Abbey Clancy, γνωστό μοντέλο και σύζυγος του διεθνούς Άγγλου ποδοσφαιριστή της Στόουκ, Πίτερ Κράουτς, κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε την κλοπή προσωπικών φωτογραφιών της, οι οποίες την απεικονίζουν σε ιδιαίτερες στιγμές, από το κινητό της τηλέφωνο.

Όλα δείχνουν ότι η ξανθιά καλλονή έπσε θύμα χάκερ, όπως προσφάτως οι ηθοποιοί Scarlett Johansson και Mila Kunis, ωστόσο η ίδια δεν γνωρίζει πώς κατάφεραν να της υποκλέψουν το «καυτό» φωτογραφικό υλικό, το οποίο ενδέχεται να διαρρεύσει στο Διαδίκτυο λίαν συντόμως.

Στις κλεμμένες φωτογραφίες η Clancy εμφανίζεται topless και αυτό είναι που την τρομάζει περισσότερο, όπως δηλώνει, μολονότι η δουλειά της απαιτεί συχνά από αυτήν να κάνεςι τολμηρές φωτογραφίσεις.

«Είμαι αηδιασμένη. Η σκέψη και μόνο ότι οι φωτογραφίες αυτές μπορεί να πέσουν στα βρώμικα χέρια κάποιου άλλου με αναστατώνει και με κάνει να ντρέπομαι» δήλωσε η 25χρονη σεξοβόμβα, που ορκίζεται να βρει ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν την υπόθεση...

Τα πιο άσχημα πόδια του Hollywood!

Ανήκουν στην Sarah Jessica Parker


http://img.protothema.gr/BBE20E64FA5AB48B03937B1FFC83721A.jpg
Σόκαρε η εμφάνιση της ηθοποιού του Sex and the City, Sarah Jessica Parker. Δεν είναι ότι φορούσε κάτι άσχημο ή ότι έκανε κάποιο περίεργο μορφασμό. Αποτελεί πλέον γεγονός ότι η 46χρονη έχει τα πιο άσχημα πόδια του Hollywood.

Μάλλον θα φταίει που επί πολλά χρόνια ως "Carrie Bradshaw" αναγκαζόταν να φορά πανύψηλα τακούνια για τις ανάγκες των γυρισμάτων, αλλά φαίνεται πως τώρα πληρώνει το τίμημα, μιας και τα πόδια της είναι εμφανώς ταλαιπωρημένα και παραμορφωμένα από τις γόβες. Τι κι αν τα εν λόγω παπούτσια ήταν Μanolo Blahnik και κόστιζαν μια περιουσία; Κατάφεραν να καταστρέψουν το πόδι της Sarah Jessica Parker, κάτι που και η ίδια είχε παραδεχθεί σε παλαιότερη της συνέντευξη.

«Βασικά έχω καταστρέψει τα πόδια μου. Δεν νιώθουν τίποτα. Δεν καταλαβαίνω τίποτα εκεί κάτω».



Σέξι οικοδόμος... η Tamara Ecclestone!

"Θέλω να αλλάξω τη γνώμη των ανθρώπων για μένα "



http://img.protothema.gr/C6675F317870B31E5968BCE8F4E81AE4.jpg
Την εικόνα της μικρής πριγκίπισσας θέλει να αλλάξει η Tamara Ecclestone, κόρη του δισεκατομμυριούχου - αφεντικού της F1, Bernie Ecclestone. Αυτό θεωρεί πως θα το καταφέρει με μια τηλεοπτική εκπομπή, η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις μικρές οθόνες από τις 5 Οκτωβρίου. Για τις ανάγκες του νέου της project, φωτογραφήθηκε ως "κορίτσι του λαού" σε περιοδικό. Στη συνέντευξή της δήλωσε ότι "θέλω να αλλάξω την γνώμη που έχουν για μένα. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως συντηρούμαι μόνο με τα λεφτά του μπαμπά μου. Κρίμα που έχουν τόσο αρνητική άποψη".

Η εκπομπή της θα είναι κάτι σαν το ριάλιτι της Κim Kardashian και θα προβάλλεται από το Channel 5, με τις κάμερες να την ακολουθούν παντού, ενώ θεωρεί πως αυτό θα είναι η απάντηση της σε όσους έχουν σχηματίσει λάθος εντύπωση για εκείνη. Στα 27 της, οι γονείς της ακόμα κι αν διαφωνούν σε κάτι μαζί της, την στηρίζουν. "Μου έχουν εμπιστοσύνη και πάντα με άφηναν να κάνω ο,τι θέλω στη ζωή μου", εξομολογείται η ίδια. Οι δικοί της είναι χωρισμένοι και η ίδια αν και τα βλέπει κυνικά όπως λέει τα πράγματα, δεν θα ήθελε να βάλει τα παιδιά της σε μια παρόμοια διαδικασία. Οι σχέσεις με τον πατέρα της παλιά ήταν τεταμένες. Πλέον, έχουν αποκατασταθεί και η ίδια αναφέρει "πρέπει να ομολογήσω πως τώρα έχω καλύτερες σχέσεις με τον μπαμπά μου, αν και νιώθω πιο κοντά στη μαμά μου".

Η 22χρονη αδερφή της, Petra Ecclestone, παντρεύτηκε σε έναν υπερχλιδάτο γάμο τον περασμένο μήνα. Ωστόσο η Tamara ακόμα δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει, μιας και υποστήριξε ότι "δεν μπορώ να πιστέψω πως η αδερφή μου, που την πρόσεχα όταν ήταν μωρό, παντρεύτηκε και ζει πλέον με τον σύζυγο της. Είναι τόσο διαφορετική από μένα. Θέλει σύζυγο, σπίτι και παιδιά. Και εγώ τα θέλω αυτά, αλλά προτεραιότητα είναι η καριέρα μου. Ίσως παντρευτώ του χρόνου. Είναι κάτι που θέλουμε και συζητάμε με το φίλο μου". http://www.protothema.gr/files/1/2011/%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B15.jpg



Το... κούνησε για τα καλά η Jennifer Lopez στο Λας Βέγκας

Πιο σέξι από ποτέ


http://img.protothema.gr/4D3219FF9B48D0366324ACF48AA3A65F.jpg
Ντυμένη στα κόκκινα ανέβηκε στη σκηνή του iHeart Music Festival στο Λας Βέγκας η Jennifer Lopez. Σε απίστευτα καλή διάθεση και πιο σέξι από ποτέ η JLo ήταν μόλις ένα από τα πολλά μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής που τραγούδησαν μπροστά σε χιλιάδες κόσμο.

Παρόλα αυτά, κατάφερε με ευκολία να κλέψει την παράσταση χάρη στο συγκλονιστικό λίκνισμα των γοφών της και την αποκαλυπτική της εμφάνιση μέσα σε ένα κόκκινο φόρεμα από φτερά, που ελάχιστα άφηνε στη φαντασία...

Η 42χρονη σούπερ σταρ άφησε άφωνο το κοινό, αλλά και τους ίδιους τους χορευτές που την συνόδευαν στη σκηνή, αποκαλύπτοντας τους περίφημους -και ακριβοπληρωμένους- γλουτούς της σε πλήρη θέα, όταν έκανε επίδειξη των χορευτικών της ικανοτήτων...

Lady Gaga, Nicki Minaj, Nicole Scherzinger και οι λοιπές συνάδελφοί της, που προσπάθησαν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς της Λατίνας σεξοβόμβας, δεν τα κατάφεραν, ενώ δεν έγινε γνωστό αν ο τέως σύζυγος της Lopez, Marc Anthony, παρακολουθούσε τη σκηνή από μια γωνιά, αναλογιζόμενος τι γυναίκα έχασε...

Στις 12 Οκτωβρίου η τηλε-επιστροφή της Άννας Βίσση

Πρεμιέρα στον Alpha


http://img.protothema.gr/8E3D8235893FAF70115C20A84CF49C35.jpg
Η στιγμή που περίμεναν η Άννα Βίσση και οι θαυμαστές της… πλησιάζει.

Έπειτα από αρκετές αναβολές, όπως αναφέρει το gossip-tv.gr, το rockumentary της Ελληνίδας σταρ πήρε τελικά το πράσινο φως.

Έτσι, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου θα κάνει πρεμιέρα στον τηλεοπτικό «αέρα» του Alpha.

Θαυματουργή άσκηση για τους γοφούς

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/45190.jpgΠέραν από τις κλασικές ασκήσεις που βοηθούν στη σύσφιγξη των γοφών σας όπως το ποδήλατο υπάρχουν δύο ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε ανά πάσα στιγμή και στο σπίτι σας! Πρώτη δοκιμασμένη άσκηση είναι όταν είστε όρθιες να σφίγγετε τους γοφούς σας για μερικά δευτερόλεπτα και έπειτα να χαλαρώνετε.

Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία για όσες φορές θέλετε όσο πιο συχνά μπορείτε. Μία άλλη άσκηση που βοηθάει σημαντικά στη σύσφιξη είναι τα καθίσματα.

Σηκωθείτε και έπειτα καθίστε μέχρι λίγο πιο πάνω από το ύψος των γονάτων σας σαν να κάθεστε σε μια αόρατη καρέκλα. Επαναλάβετε τη διαδικασία. Για μεγαλύτερα αποτελέσματα όταν έχετε λυγισμένα τα πόδια σας προσπαθήστε να κάνετε 3 βήματα δεξιά κι έπειτα 3 αριστερά.

Extra tip: Για μεγαλύτερη ένταση και άμεσα αποτελέσματα σε γοφούς και μηρούς μπορείτε να κάνετε το εξής. Καθίστε όρθιοι και ενώστε τα πόδια σας σχηματίζοντας ένα μικρό ν. Έπειτα χαμηλώστε λίγο τα πόδια σας και προσπαθήστε να σηκώσετε τις φτέρνες. Επαναλάβετε την διαδικασία 10 φορές.
real.gr
ΠΗΓΗ: myworld.gr

Οι «δέκα εντολές» για άπαιχτο κορμί!


Το τέλειο κορμί δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Η Ελένη Πετρουλάκη, που διαθέτει ένα από τα καλύτερα κορμιά, δίνει τις δέκα δικές της πολύτιμες συμβουλές ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα:

1.Πίνε πολύ νερό ή άλλα ροφήματα χωρίς θερμίδες.

Καμιά φορά μπερδεύουμε τη δίψα με την πείνα. Έτσι, μπορεί να καταναλώνεις επιπλέον θερμίδες όταν το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα παγωμένο ποτήρι νερό. Εάν δε σου αρέσει το σκέτο νερό, πρόσθεσε λίγο χυμό εσπεριδοειδών ή φτιάξε τσάι με διάφορες γεύσεις, όπως μάνγκο ή ροδάκινο, που έχουν πολλή γεύση αλλά καθόλου θερμίδες. Θεωρώ απαραίτητη την κατανάλωση τουλάχιστον 2 λίτρων νερού την ημέρα, ιδανικά χαμηλό σε νάτριο.

2.Ασχολήσου με το τι μπορείς να προσθέσεις στη διατροφή σου, όχι τι πρέπει να αφαιρέσεις.

Ξεκίνα καταναλώνοντας τις συνιστώμενες 5-9 μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα. Ακούγονται πολλές, αλλά αξίζει τον κόπο, γιατί ταυτόχρονα καλύπτεις τις ανάγκες σου σε φυτικές ίνες και νιώθεις πιο χορτάτη από τον όγκο των τροφών. Έχεις, επίσης, λιγότερες πιθανότητες να το παρακάνεις με το φαγητό, επειδή τα φρούτα και λαχανικά εκτοπίζουν τα λιπαρά στη διατροφή – για να μην αναφέρουμε τα οφέλη τους για την υγεία. Πρόσθεσε τα λαχανικά στα γεύματα αντί να τα σερβίρεις ως συνοδευτικά. Προτίμησε τα λαχανικά εποχής και φτιάξε ριζότο, πιλάφι, σούπες ή σάντουιτς. Επίσης, μην μπαίνεις στη διαδικασία να μαγειρεύεις «ιδιαίτερο» φαγητό για εσένα. Ακολούθησε το σπιτικό μενού και περιόρισε τις ποσότητες και τα συνοδευτικά. Αντί για ψωμί, προτίμησε κριθαρένια παξιμάδια ή κουλούρα. Το βράδυ μπορείς, επίσης, να τρως το μεσημεριανό φαγητό σε μικρότερη ποσότητα.

3.Σκέψου αν πραγματικά πεινάς.

Όποτε νιώθεις ότι θέλεις να φας, αναζήτησε σωματικές ενδείξεις πείνας. Η πείνα είναι ο τρόπος με τον οποίο ο οργανισμός σου σου λέει ότι χρειάζεται καύσιμα, οπότε αν μια λιγούρα δεν προέρχεται από την πείνα, το φαγητό δε θα την ικανοποιήσει ποτέ. Όταν τελειώσεις το γεύμα, θα πρέπει να νιώθεις καλύτερα – όχι φουσκωμένη, πρησμένη ή κουρασμένη. Το στομάχι σου έχει το μέγεθος γροθιάς, οπότε χρειάζεται μόλις μια χούφτα φαγητό για να χωρέσει άνετα. Η διατήρηση των ποσοτήτων σε λογικό πλαίσιο θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις καλύτερη επαφή με τα αισθήματα πείνας και κορεσμού.

4.Μην παραλείπεις ΠΟΤΕ το πρωινό.

Είναι πραγματικά το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, γι' αυτό φρόντισε να είναι ιδιαίτερα θρεπτικό. Εγώ δεν ξεκινάω ποτέ την ημέρα μου χωρίς να φάω τα δημητριακά ολικής αλέσεως με το γάλα μου. Μάλιστα, τώρα πια κυκλοφορεί και γάλα χωρίς λακτόζη, για όσες γυναίκες «φουσκώνουν» με το κανονικό. Το πρωί χρειαζόμαστε ενέργεια.

5.Γίνε επιλεκτική με τα snacks σου.

Το αφηρημένο τσιμπολόγημα μπορεί να σε φορτώσει με πολλές θερμίδες. Φρόντισε να παίρνεις από το σπίτι σου τα snacks που θα χρειαστείς όσο θα λείπεις. Αυτά μπορεί να είναι φρούτα, μπάρες δημητριακών, ξηρά σύκα ή δαμάσκηνα Καλιφόρνιας, που έχουν μόνο 19 θερμίδες το ένα και ικανοποιούν τις λιγούρες για γλυκό. Αν τώρα το καλοκαίρι επιθυμείς να απολαύσεις παγωτό, διάλεξε ένα με 0% λιπαρά. Επίσης, αν σου αρέσουν τα γλυκά αντί για το ζαχαροπλαστείο, πήγαινε στο σούπερ μάρκετ και προμηθεύσου τα υλικά για να φτιάξεις μόνη σου το αγαπημένο σου. Έτσι, θα το φτιάξεις με λιγότερες θερμίδες και, κυρίως, με λιγότερα κεκορεσμένα λιπαρά.

6.Τρώγε αρκετά μικρά γεύματα μες στη μέρα.

Αν τρως λιγότερες θερμίδες απ’ όσες καις, θα χάσεις βάρος. Αν, όμως, πεινάς όλη την ώρα, η κατανάλωση λιγότερων θερμίδων μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη. Μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που καταναλώνουν 4-5 γεύματα ή snacks την ημέρα μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα την όρεξη και το βάρος τους. Είναι λάθος να περιορίζεις στο ελάχιστο το φαγητό σου όταν θες να χάσεις βάρος. Για να αδυνατίσεις, μην κόβεις το φαγητό, αλλά το κακό φαγητό. Αντίθετα, δώσε στον οργανισμό σου θρεπτικές επιλογές, όπως φρούτα, λαχανικά, σύνθετους υδατάνθρακες και άπαχη πρωτεΐνη.

7.Βάλε πρωτεΐνες σε κάθε γεύμα.

Οι πρωτεΐνες είναι πιο χορταστικές από τους υδατάνθρακες ή τα λιπαρά και, άρα, μπορεί να είναι το νέο μυστικό «όπλο» στον έλεγχο του βάρους. Τα διατροφικά προγράμματα που περιλαμβάνουν περισσότερες πρωτεΐνες και μέτριας ποσότητας υδατάνθρακες, μαζί με την τακτική άσκηση, έχουν εξαιρετική επίδραση στην απώλεια βάρους. Η κατανάλωση επαρκούς ποσότητας πρωτεϊνών βοηθά στη διατήρηση της μυϊκής μάζας και προωθεί την αύξηση λίπους, ενώ προκαλεί την αίσθηση πληρότητας. Γι’ αυτό φρόντισε να περιλαμβάνεις στα γεύματα και τα snacks καλές πηγές πρωτεΐνης, όπως γιαούρτι, τυρί, ξηρούς καρπούς ή φασόλια.

8.Μη χρησιμοποιείς το στρες για να διώξεις το άγχος.

Όταν νιώθεις το στρες, ή τη στενοχώρια, ή την αγωνία να σε περιβάλλουν, μη στρέφεσαι στο φαγητό για παρηγοριά. Μπορείς να διαβάσεις μερικά κεφάλαια σε ένα μυθιστόρημα, να ακούσεις μουσική, να γράψεις ημερολόγιο, να κάνεις διαλογισμό ή να ξεφυλλίσεις ένα άλμπουμ με τις φωτογραφίες των αγαπημένων σου. Και βέβαια μπορείς να κάνεις γυμναστική. Η άσκηση βοηθά στην παραγωγή ενδορφινών, το καλύτερο φυσικό αντίδοτο στο στρες.

9.Δες την άσκηση από τη θετική πλευρά της.

Αν και φαίνεται αφύσικο, μη τη χρησιμοποιείς για να τιμωρείς τον εαυτό σου επειδή έφαγες ή για να «κερδίζεις» το δικαίωμα να τρως περισσότερο. Όταν το κάνεις, καθιερώνεται ένας αρνητικός τρόπος σκέψης. Αντίθετα, επικεντρώσου στο πόσο υπέροχα νιώθεις, πόσο καλύτερα κοιμάσαι και πόση ενέργεια έχεις όταν ασκείσαι. Σκέψου ότι σε βοηθά να παραμένεις λεπτή και να φοράς τα ρούχα που σου αρέσουν. Ακόμα και χωρίς να ξοδεύεις πολλά λεφτά. Η σωματική δραστηριότητα σου κάνει καλό είτε προσπαθείς να χάσεις βάρος είτε όχι, γι’ αυτό φρόντισε να τη βλέπεις θετικά και να την κάνεις μόνιμη και σταθερή συνήθεια.

10.Έλεγξε τις ορμόνες σου.

Οι τελευταίες έρευνες γύρω από την απώλεια βάρους δείχνουν ότι στις γυναίκες άνω των 30 ο κακός μεταβολισμός είναι αποτέλεσμα ορμονικών προβλημάτων και κυρίως της σταδιακής πτώσης των οιστρογόνων. Μάλιστα, στις γυναίκες αυτές το λίπος συσσωρευόταν στην κοιλιά, στα μπράτσα και τα ψωμάκια. Γι' αυτό και αν διαπιστώνεις ότι παρά τις προσπάθειές σου με την άσκηση και τη διατροφή να αδυνατίσεις δεν τα καταφέρνεις, απευθύνσου σε έναν ενδοκρινολόγο για ορμονικό έλεγχο. Αν θες να αυξήσεις φυσικά τα επίπεδα των οιστρογόνων μπορείς να καταναλώσεις φυσική (μη μεταλλαγμένη) σόγια, καρότα, μήλα και παπάγια.
star.gr
Πηγή: shape.gr

«Καίει» την Kate Hudson ο πατέρας της

Και αποκαλύψεις για την Goldie Hawn...


http://img.protothema.gr/14F485879FA7A89B8D6A745372231136.jpg
Τον χαρακτηρισμό «κακομαθημένο παλιοκόριτσο» αποδίδει στη διάσημη κόρη του, Kate Hudson, ο πατέρας της, Bill, στο αποκαλυπτικό βιβλίο του.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η μητέρα της, η επίσης γνωστή ηθοποιός Goldie Hawn, είχε εξωσυζυγική σχέση με τον Warren Beatty. Ο πρώην μουσικός τονίζει ότι αυτή ήταν μία από τις πολλές σχέσεις που η γυναίκα του είχε την περίοδο του γάμου τους.

Χώρισαν, όταν η Hudson και ο αδερφός της ήταν ακόμη μικροί σε ηλικία και ουσιαστικά ποτέ δεν είχαν καλές σχέσεις μαζί του.

Τονίζει ακόμη πως η Hawn ήθελε ο γάμος τους να είναι ελεύθερος και πολλές φορές τού δήλωνε ότι θα έφερνε τους εραστές της στο σπίτι για να μείνουν λίγες μέρες. Ο ίδιος αναφέρει ότι κάτι τέτοιο δεν το δέχτηκε ποτέ.

Ο τίτλος του αποκαλυπτικού βιβλίου είναι Two Versions: The Other Side of Fame and Family και κυκλοφορεί ήδη.

Γυναικεία διαμάχη και στη μέση ένα στρίγνκ

Μία 50χρονη και η πρώην οικιακή βοηθός της θα βρεθούν αντιμέτωπες στα δικαστήρια, εξαιτίας της συστηματικής κλοπής στρινγκ από τη δεύτερη. Έξαλλη η ιδιοκτήτρια, από τις φήμες που διέδιδε η βοηθός της εναντίον της

news247.gr

Μεγάλο σούσουρο έχει γίνει τον τελευταίο καιρό στην Αμαλιάδα, λόγω μίας ασυνήθιστης διαμάχης που έχει ξεσπάσει, ανάμεσα σε μία 50χρονη επαγγελματία και την πρώην -πλέον- οικιακή βοηθό της.

Η 50χρονη, που είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγορεί την πρώην υπάλληλό της ότι της έκλεβε τα... εσώρουχα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, διέδιδε - όπως λέε - στην πόλη κουτσομπολιά και πικάντικες λεπτομέρειες για τις σεξουαλικές προτιμήσεις και τα γούστα της.

Οι δύο γυναίκες είχαν γίνει, μάλιστα, φίλες και η 50χρονη είχε αναθέσει τη φροντίδα των παιδιών της στην οικιακή βοηθό.

Την υπόθεση φέρνει στο φως η εφημερίδα "Κόσμος" της Πάτρας, και όλοι περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον να φθάσει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες, καθώς όπως όλα δείχνουν θα ακουστούν πολλά και "πιπεράτα".