Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Δείτε την Naomi Campbell να λούζεται με... λάδι


star.gr

Ένα από τα πλέον καλοπληρωμένα μοντέλα που συνεργάζονται με μεγάλες εταιρίες για την διαφήμιση των προϊόντων τους ήταν και παραμένει η Naomi Campbell.

Από τις καμπάνιες που άφησαν εποχή ήταν αυτή του λαδιού «Helix» της εταιρείας Shell, στην οποία η «μαύρη γαζέλα» εμφανίζεται να απολαμβάνει το λάδι που τρέχει στο γυμνό κορμί της! «Υγρός Χρυσός» είναι το σλόγκαν και το λάδι παίρνει την μορφή περίτεχνων κοσμημάτων...

Τι κι αν πλέον είναι 41 και έχει εγκαταλείψει τις πασαρέλες; Η Naomi εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα των εταιρειών.

Στο Μιλάνο, η Pirelli την επέλεξε για την προβολή των προϊόντων της: το μοντέλο εντυπωσίασε τους πάντες στη συνέντευξη Τύπου, όπου εμφανίστηκε με στενό μαύρο παντελόνι, σπορ δερμάτινο μπουφάν και το μαλλί χτενισμένο με ίσιες αφέλειες και μπούκλες στο πλάι.

Το χτένισμα, αυτό, πάντως μάλλον το λατρεύει η Naomi: το ίδιο είχε κάνει και την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο, όπου βρέθηκε για την εβδομάδα μόδας! Τότε ήταν που απαθανατίστηκε με ένα τεράστιο δαχτυλίδι με διαμάντια, κάνοντας πολλούς να μιλάνε αρραβώνα με τον Ρώσο πολυεκατομμυριούχο σύντροφό της!

Η προκλητική φωτογράφηση της Lara Stone

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/94520.jpgreal.gr
Η μικρή Ολανδέζα μεγάλωσε και μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου της μόδας και του αντρικού κοινού! Το 28χρονο μοντέλο Lara Stone ανακηρύχθηκε από το αντρικό βρετανικό περιοδικό «GQ» γυναίκα της χρονίας και βάλθηκε να υπερασπισθεί τον τίτλο της με μια άκρως αισθησιακή και προκλητική φωτογράφηση!

Τυλιγμένη μόνο με μια γούνα, η Lara ποζάρει προκλητικά στον φακό και δηλώνει ότι είναι πολύ στεναχωρημένη γιατί δέχεται επιθέσεις στο διαδίκτυο από Bloggers που την αποκαλούν άσχημη!
Η 28χρονη δεν έχει κανένα πρόβλημα να ποζάρει γυμνή, αντιθέτως μάλιστα! Όπως έχει δηλώσει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξη της, δεν έχει πρόβλημα με τις topless φωτογραφήσεις, ίσα-ίσα: «Τα στήθη μου τα έχουν δει όλοι. Οι φίλες μου, μάλιστα, λατρεύουν να παίζουν με αυτά»!
Το πιο διάσημο χαρακτηριστικό της είναι τα κενό ανάμεσα στα δύο μπροστινά της δόντια. Και είναι τόσο σέξι που δεν είναι λίγοι αυτοί που την παρομοιάζουν με την Brigitte Bardot!http://www.real.gr/filescalendar/2011/September/lara/lara5.jpghttp://www.real.gr/filescalendar/2011/September/lara/lara1.jpg

Και... πιλότος η Αngelina

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/78791.jpgreal.gr
Τον χρόνο της σκοτώνει η Angelina Jolie όσο ο σύντροφός της Brad Pitt γυρίζει την τελευταία του ταινία στο Λονδίνο. Έτσι στα διαλείμματα από την ανατροφή των παιδιών, τα ψώνια, τις βόλτες και τις ταινίες της, παίρνει μαθήματα πιλότου. Βρέθηκε στο Χαμπσάιρ όπου ειδικός εκπαιδευτής της έκανε προκαταρκτικό μάθημα να οδηγεί διθέσιο αεροπλάνο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, ο κύκλος εκπαίδευσης περιλαμβάνει 15 μαθήματα και το κόστος ξεκινά από τις 3.200 λίρες.



Προφανώς η Angelina, γυναίκα που της αρέσουν οι προκλήσεις, ψάχνει τρόπους να «σκοτώνει» τον χρόνο της, ή προσπαθεί να περικόψει το κόστος μεταφοράς της οκταμελούς οικογένειάς της, πιλοτάροντας η ίδια αεροσκάφος και να τους μεταφέρει από χώρα σε χώρα. Η σταρ μάλιστα ανέφερε ότι θέλει να ταξιδέψει στις χώρες των τριών υοιοθετημένων παιδιών της και να τις γνωρίσει καλύτερα, ενώ ετοιμάζει και περιπέτεια στη Σαχάρα. «Θέλουμε να διασχίσουμε τη Σαχάρα. Το ταξίδι διαρκεί 28 μέρες και πρέπει να το κάνουμε με καμήλες. Απλώς αναρωτιέμαι αν θα το κάνουμε με διαλείμματα και θα καταλύουμε σε διάφορα σημεία μαζί με τα παιδιά!» δήλωσε η Angelina.

Φροντίδα του δέρματος κατά την εμμηνόπαυση

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/88082.jpgΚατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης το δέρμα αλλάζει. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για μια πιο υγιή επιδερμίδα:

- Απολέπιση: Είναι σημαντικό να κάνετε απολέπιση στο δέρμα σας έτσι ώστε να αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα και να παράγεται κολλαγόνο και περισσότερο οξυγόνο στο δέρμα.

- Αντηλιακή προστασία: Είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακών προϊόντων με SPF καθημερινά.

- Ενυδάτωση: Το δέρμα κατά την εμμηνόπαυση γίνεται περισσότερο ξηρό και αφυδατωμένο. Ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας έτσι ώστε να "σφραγίσετε" την υγρασία του δέρματος.

- Αντιοξειδωτικά: Χρησιμοποιείτε προϊόντα με αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην αντιγήρανση όπως είναι η βιταμίνη Α (ρετινοειδή), η βιταμίνη C και το πράσινο τσάι.
real.gr
ΠΗΓΗ: myworld.gr

Η Lindsay Ellingson... μόνο με τα εσώρουχα!

Η νέα διάδοχος της Ζιζέλ;


http://img.protothema.gr/7E46BF701873798328D0DA6EB965B4F9.jpg
Για τη νέα σειρά εσωρούχων της Victoria’s Secret, Gorgeous, πόζαρε η καλλονή Lindsay Ellingson. Η 24χρονη από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα το 2005 και από τότε βρίσκεται στη λίστα με τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο.

Εχει λάβει μέρος σε αμέτρητες επιδείξεις και έχει στο βιογραφικό της δουλειές με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του κόσμου. Επίσης από φέτος είναι το πρόσωπο της εταιρείας Clarins. Η Ellingson, η οποία έχει ύψος 1.80, θεωρείται ως ένας από τους πιο σέξι αγγέλους της Victoria’s Secret και για πολλούς η διάδοχος της Ζιζέλ.https://lh3.googleusercontent.com/-y5t3wq_8x0w/Tn1fCWD8L7I/AAAAAAAAJVA/2AWjiJFhLyQ/s640/-3.jpg