Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Σύντομα επίκαιρα και άλλα αστεία


Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην περιοχή των Άνω Λιοσίων από αστυνομικούς της ασφάλειας,νεαρός μαθητής γυμνασίου ο οποίος είχε στην κατοχή του μικροποσότητα βιβλίων. Το θέμα ερευνάται από την εισαγγελική αρχή ενώ ήδη έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό και εκτεταμένη έρευνα για τον τρόπο που ο δράστης προμηθεύτηκε το βιβλίο, αλλά και το κύκλωμα που έχει διεισδύσει τα τελευταία χρόνια σε σχολεία της περιοχής..


Πώς τρομάζεις έναν άνδρα;
Κρύβεσαι πίσω του και του πετάς ρύζι..

Τι διαφορά έχει ο Θεός Δίας με την ομάδα Δίας;
-Ο Θεός Δίας ήταν στον Όλυμπο. H ομάδα Δίας είναι συνέχεια στα Everest..

Eίναι μιά κοπέλα που με παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο. Λέτε να με γουστάρει ή παίζει ρόλο το ότι δουλεύει στην Eurobank;


Συνομιλία μητέρας-γιού στην Ουγκάντα το 2011:
-Aμπντούν, διάβασε τα μαθήματά σου παιδί μου. Τα παιδάκια στην Ελλάδα δεν έχουν ούτε βιβλία..


Η δασκάλα στους μαθητές:
-Βγάλτε ένα άδειο CD. Γράφουμε διαγώνισμα σήμερα.




Ποιά η διαφορά μεταξύ ενός εμβρύου και μιάς πεθεράς;
Το έμβρυο έχει πολλές πιθανότητες να γίνει άνθρωπος. Η πεθερά δε θα γίνει ποτέ...


Eπιστημονικές έρευνες έδειξαν ότι σε μιά γυναίκα αρκούν ακόμα και 8,5 εκατοστά γιά να ικανοποιηθεί. Και δεν παίζει κανέναν ρόλο το είδος. Μπορεί να είναι MasterCard, Visa, Maestro, American Express…


Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΑΡΡΑΛΕΟΥ ΑΝΔΡΑ
Αυτός που γυρνάει σπίτι του 6 η ώρα το πρωί βρομοκoπώντας οινόπνευμα και γυναικείο άρωμα, με ρουφηξιές στο λαιμό και κραγιόν παντού. Τραβάει ένα χαστούκι στο κωλαράκι της γυναίκας του και της λέει: ''Ξύπνα. Σειρά σου!''...


Τι να το κάνω αν η γυναίκα έχει καλή ψυχή; O χάρος είμαι;


5,10,15,20,25,30,35,40,45,50,55,60,65,70,75,80,85,90,95,100 ευρώ. Φτού! Δε βγαίνω..


Τα μαγιό έγιναν Βραζιλιάνικα. Οι κώλοι παρέμειναν ελληνικοί...


Λένε ότι το γάλα σου δίνει δύναμη. Mαλακίες. Πιες 5 ποτήρια γάλα και δοκίμασε μετά να μετακινήσεις έναν τοίχο. Δε θα μπορέσεις. Πιες όμως 5 ποτήρια βότκα και θα δεις. Ο τοίχος μετακινείται από μόνος του...

Τηλεφωνήματα στα Ελληνικά Ταχυδρομεία καταγγέλλουν ότι τα γραμματόσημα με το πρόσωπο του Γ. Παπανδρέου δεν κολλάνε στους φακέλους. Κάποιοι μίλησαν για προβοκάτσια κατά του πρωθυπουργού και τα ΕΛΤΑ έκαναν άμεσα έρευνα. Το πόρισμα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα γραμματόσημα δεν κολλάνε διότι οι πολίτες φτύνουν από την μπροστινή πλευρά κι όχι από πίσω..

Κρύψτε τις ατέλειες

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/37138.jpgΚανένας δεν είναι τέλειος και δεν είναι ντροπή να καλύπτουμε τις ατέλειές μας. Κάθε γυναίκα αντιμετωπίζει μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα στην ομορφιά της και όλες ψάχνουμε για τεχνικές που θα μας κάνουν να δείχνουμε ακόμα ομορφότερες.

Μαύροι κύκλοι
Είσαστε κουρασμένη;Εσείς το γνωρίζετε αλλά δεν χρειάζεται να το γνωρίζουν και οι άλλοι. Καλύψτε τους μαύρους κύκλους με concealer σε κίτρινη απόχρωση, έναν τόνο ανοιχτότερο από τον τόνο του δέρματός σας. Εφαρμόστε το concealer με σφουγγαράκι για να μείνει περισσότερη ώρα. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια πούδρα με λίγη λάμψη και τονίστε το πάνω μέρος των ματιών σας με eye liner για να προσελκύσετε τα βλέμματα στο πάνω και όχι στο κάτω μέρος.

Πρησμένα μάτια
Τα μάτια σας πρήζονται για χίλιους-δυο λόγους. Από το κρύο, από εποχιακές αλλεργίες, κούραση, ακόμα και μετά από μια συγκινητική ταινία που σας έκανε να κλάψετε. Μην προσπαθείτε να καλύψετε το πρήξιμο στα μάτια. Διώξτε το, είναι εύκολο.

Το να κάνετε κομπρέσες με οτιδήποτε κρύο για 5-10 λεπτά είναι η λύση. Οι καλύτερες κομπρέσες γι' αυτή την περίπτωση γίνονται με παγωμένα σακουλάκια τσαγιού, γι' αυτό φυλάξτε τα χρησιμοποιημένα σακουλάκια στο ψυγείο για ώρα ανάγκης. Αν δεν είστε φίλη του τσαγιού, χρησιμοποιήστε πετσέτα βουτηγμένη σε κρύο νερό, ψιλοκομμένες φέτες αγγουριού ή δύο κουταλάκια που θα τα έχετε βάλει λίγα λεπτά στην κατάψυξη. Αν δεν έχετε ούτε 10 λεπτά διαθέσιμα, προμηθευτείτε από το φαρμακείο μια αλοιφή για αιμορροΐδες. Θα διώξει σε δευτερόλεπτα το πρήξιμο από τα μάτια.

Κοκκινίλες και σπυράκια
Τα ενοχλητικά σπυράκια και οι κοκκινίλες εμφανίζονται πάντα εκεί που δεν πρέπει, την ώρα του σημαντικού ραντεβού. Αν ξυπνήσετε με ένα ενοχλητικό και αντιπαθητικό σπυράκι, βάλτε πάνω του ένα παγάκι για 5 λεπτά για να μειωθεί ο ερεθισμός. Η εμφάνιση θα βελτιωθεί αλλά θα χρειάζεται και πάλι κάλυψη.
Αντί για concealer που μπορεί να το κάνει να φαίνεται ακόμα εντονότερα, δοκιμάστε να το καλύψετε με κάποιο foundation σε υγρή μορφή. Διαλέξτε μια απόχρωση που να ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σας και ταμπονάρετε το σπυράκι. Στη συνέχεια απλώστε την περισσή ποσότητα «σβήνοντάς» το προς όλες τις κατευθύνσεις και μακιγιαριστείτε στη συνέχεια κανονικά.

Αν εφαρμόζετε το foundation με τα δάχτυλα, προτιμήστε τον παράμεσο. Είναι το πιο αδύναμο δάχτυλο απ' όλα και έτσι πιέζετε με την λιγότερη δύναμη το δέρμα σας και η εφαρμογή είναι πιο ομαλή.

Σκασμένα χείλη
Αν τα χείλη σας είναι ξηρά και σκασμένα, αποφύγετε εντελώς το κραγιόν που θα κάνει την ατέλεια πιο εμφανή. Αντί για κραγιόν χρησιμοποιήστε ένα lip balm με χρώμα. Θα καμουφλάρει την ατέλεια, ενώ παράλληλα θα «γιατρεύει» την ξηρότητα.
real.gr
ΠΗΓΗ: fe-mail.gr

Paz De La Huerta: Σέξι στο «Esquire»

Το πρόσωπο της Agent Provocateur


http://img.protothema.gr/03C5771E90FE9CB19D96040CF1893D20.jpg
Άλλη μια σέξι φωτογράφηση έκανε η ηθοποιός και μοντέλο Paz De La Huerta.

Η 27χρονη καλλονή, η οποία είναι το πρόσωπο της Agent Provocateur, πέταξε τα ρούχα και πόζαρε για το αντρικό περιοδικό «Esquire» της Τσεχίας.

H De La Huerta ήταν το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των πρόσφατων βραβείων Emmy για την πολύ κακή -όπως ισχυρίζονται οι περισσότεροι- εμφάνισή της.
https://lh6.googleusercontent.com/-O_jnh__9yF8/TnsxbvPAWcI/AAAAAAAAJIs/8qf6jkzst2Y/s640/Paz-De-La-Huerta-4.jpg

Κατερίνα Στικούδη... χωρίς λόγια!

Η ελληνική εκδοχή της σέξι μουσικής...


http://img.protothema.gr/59E37EAEFBFC3F52BC24A613E1BF2A33.jpg
15 ώρες κράτησαν τα γυρίσματα του νέου video clip της Kατερίνας Στικούδη για το πρώτο ομώνυμο single από το album «Η μουσική μου».

Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Δέδε πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα σε μια αποθήκη στην οδό Πειραιώς. Το stοry του video clip είναι ότι ένας φωτογράφος βλέπει την Κατερίνα μέσα από το φακό του και εκείνη τον καλεί να ακούσει τη μουσική της. Γρήγορα όμως συνειδητοποιεί ότι όλο αυτό είναι μια οφθαλμαπάτη.

Η Κατερίνα έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και σίγουρα δεν θα περάσει ασχολίαστη η σέξι εμφάνισή της, που επιμελήθηκε ο στυλίστας Μιχάλης Πάντος.

Το τραγούδι «Η Μουσική Μου» θα περιέχεται στο πρώτο προσωπικό άλμπουμ της Κατερίνας Στικούδη με τον ίδιο τίτλο («Η Μουσική Μου»), που κυκλοφορεί σύντομα από την Universal Music.https://lh5.googleusercontent.com/-lnzzhkCjtt0/Tns4CT-Q5tI/AAAAAAAAJK8/klIpAJsRmto/s800/stikoudi%252520k1.JPG

Δώρο ένα "παλάτι" για την Ναόμι Κάμπελ!

Ο πολυεκατομμυριούχος Ρώσος σύντροφοός της


http://img.protothema.gr/F7925161CEC613C12B8521224FEA07DA.jpg
Μια νέα βίλα στην Τουρκία απέκτησε η Nαόμι Κάμπελ, δώρο από τον καλό της, πολυεκατομμυριούχο, Βλαντιμίρ Ντορόνιν, στο οποίο θα ζουν τον έρωτά τους κατά την περίοδο των διακοπών τους. Το χαρακτηριστικό αυτής της βίλας, η οποία βρίσκεται στο νησάκι Isla Playa de Cleopatra, είναι η φιλική προς το περιβάλλον κατασκευή του.

Το τετραώροφο παλατάκι της μαύρης γαζέλας του μόντελινγκ διαθέτει 25 κρεβατοκάμαρες και πέντε σαλόνια και φυσικά διαθέτει απίστευτη θέα.





Maria Menounos: «Θα καταψύξω τα ωάριά μου!»

Δεν βιάζεται να κάνει παιδιά...


http://img.protothema.gr/AAF51E3B850E1606984A22D26D03369D.jpg
Το ότι δεν θέλει να κάνει ακόμα παιδιά και γι’ αυτό σκέφτεται να καταψύξει τα ωάριά της δήλωσε στην εκπομπή του Dr. Drew Pinsky η παρουσιάστρια Maria Menounos.

H Menounos είπε ότι είναι 33 χρόνων, αλλά θέλει να εργαστεί μερικά χρόνια ακόμα, χωρίς να κάνει οικογένεια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο παρουσιαστής έφερε στο πλατό και τους γονείς της, οι οποίοι άκουσαν έκπληκτοι τις δηλώσεις της κόρης τους.

Έρχεται το πρώτο αντιρυτιδικό χάπι

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/17706.jpgΤον επόμενο μήνα αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο αντιρυτιδικό χάπι που υπόσχεται να μειώνει τις ρυτίδες όχι απ' έξω (με κρέμες), αλλά εκ των έσω, ενεργοποιώντας γονίδια που βελτιώνουν την υγεία του δέρματος. Το χάπι πρέπει να λαμβάνεται τρεις φορές την μέρα και περιέχει ένα μίγμα από φυτικές ουσίες, οι οποίες είναι αυτές που ενεργοποιούν τα κατάλληλα γονίδια. Οι πρώτες δοκιμές είναι ενθαρρυντικές και δείχνουν ότι υπάρχουν όντως αποτελέσματα.

Το προϊόν έχει δημιουργηθεί από ερευνητές των εργαστηρίων πολυεθνικής εταιρείας στη Βρετανία και -σύμφωνα με ανεξάρτητους επιστήμονες, όπως αναφέρει το βρετανικό επιστημονικό περιοδικό "New Scientist"- τα προκαταρκτικά ευρήματα από το νέο χάπι, δείχνουν πολλά υποσχόμενα.Αν η αποτελεσματικότητά του χαπιού επιβεβαιωθεί, τότε θα πρόκειται για την πρώτη στον κόσμο αντιρυτιδική θεραπεία που έχει αποτελέσματα ξεκινώντας αντίστροφα, δηλαδή από τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος (τη δερμίδα) και όχι από τα επιφανειακά (την επιδερμίδα). Ήδη έχουν υπάρξει αντιρυτιδικές κρέμες, οι οποίες έχουν επιβεβαιωθεί από δερματολόγους ότι μειώνουν τις ρυτίδες και οι σχετικές έρευνες έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά. Ποτέ όμως έως τώρα δεν έχει υπάρξει μια επιστημονικά βεβαιωμένη θεραπεία από το στόμα που να "δουλεύει" εκ των έσω.

Ανεξάρτητοι επιστήμονες εξέφρασαν πάντως επιφυλακτικότητα μέχρι να υπάρξει η σχετική δημοσίευση σε επιστημονικό δερματολογικό περιοδικό. Ήδη η εταιρεία ανέθεσε σε τέσσερις ξεχωριστές ερευνητικές ομάδες να ελέγξουν την αποτελεσματικότητα του χαπιού σε 480 γυναίκες, που έχουν περάσει την εμμηνόπαυση, στη Βρετανία, τη Γερμανία και τη Γαλλία. Σύμφωνα με το "New Scientist", μέσα σε 14 εβδομάδες από τη λήψη του χαπιού, οι ρυτίδες γύρω από τις άκρες των ματιών έγιναν από 10% έως 30% πιο ρηχές, ενώ όσες έπαιρναν εικονικό χάπι ("πλασέμπο"), δεν είχαν ανάλογη βελτίωση.

Βιοψίες που έγιναν στο δέρμα, έδειξαν σε ορισμένες γυναίκες που είχαν πάρει το αντιρυτιδικό χάπι να υπάρχει σημαντικά περισσότερο νέο κολλαγόνο στο βαθύτερο στρώμα του δέρματος (πρόκειται για την πρωτεΐνη που αποτελεί ζωτικό συστατικό του δέρματος). Οι ερευνητές της εταιρείας σκοπεύουν πλέον να στείλουν τα ευρήματά τους σε επιστημονικά περιοδικά για έλεγχο και δημοσίευση.

Οι ρυτίδες δημιουργούνται όταν, με το πέρασμα του χρόνου και καθώς μειώνεται η παραγωγή οιστρογόνου όσο πλησιάζει η εμμηνόπαυση, τα ένζυμα που λέγονται πρωτεάσες, ενεργοποιούνται περισσότερο μειώνοντας την απορροφητικότητα του δέρματος, επειδή απομακρύνεται περισσότερο κολλαγόνο από όσο μπορεί να αναπαραχθεί. Η όλο και μεγαλύτερη έλλειψη κολλαγόνου κάνει το δέρμα να ζαρώνει και να αποκτά ρυτίδες.

Οι ερευνητές βρήκαν ορισμένες φυτικές ουσίες που μπορούν να ενεργοποιήσουν συγκεκριμένα γονίδια-κλειδιά, τα οποία εμπλέκονται στη σύνθεση του κολλαγόνου. Μεταξύ άλλων, το φυτικό μίγμα περιέχει βιταμίνες C και Ε, ισοφλαβόνες από σόγια, λυκοπένιο από ντομάτες και ωμέγα-3 πολυακόρεστα οξέα από ιχθυέλαιο.

Η εταιρεία προτίθεται, σε πρώτη φάση, να κυκλοφορήσει τις αντιρυτιδικές κάψουλες τον Οκτώβριο, σε 44 "σπα" στη Βρετανία, την Ισπανία και τον Καναδά. Μελέτες για τις μακροπρόθεσμες επιδράσεις των χαπιών δεν έχουν γίνει ακόμα, αλλά οι ερευνητές της εταιρίας θεωρούν ότι με τρεις δόσεις την μέρα επί τρεις μήνες είναι απίθανες οι όποιες παρενέργειες.

Βρετανοί και Αμερικανοί δερματολόγοι εμφανίστηκαν συγκρατημένα αισιόδοξοι για το νέο χάπι, αλλά είπαν ότι δεν θα πειστούν μέχρι να δουν δημοσιευμένα όλα τα επιστημονικά δεδομένα.

Δεν λείπουν και αυτοί πάντως που επισήμαναν ότι ένα τέτοιο χάπι ενισχύει την ευρέως διαδεδομένη αντίληψη ότι οι ρυτίδες είναι κακές και θα εμποδίσει ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους να αποδεχτούν ότι γερνάνε. "Κάποιος θα έπρεπε να βρει ένα χάπι που σταματά τους ανθρώπους να ανησυχούν για την εμφάνισή τους. Αυτό θα τους έκανε πολύ πιο ευτυχισμένους", δήλωσε χαρακτηριστικά η γιατρός του πανεπιστημίου West of England στο Μπρίστολ. real.gr

Οι αδερφές Καρντάσιαν τα έβαλαν με την Ελιζαμπέτα!

«Μύλος» στο Dancing with the Stars


http://img.protothema.gr/0D8E412700E9E35F68D2262435245413.jpg
Εξαλλες έγιναν οι αδερφές Καρντάσιαν με την πρώην φιλενάδα του Τζορτζ Κλούνεϊ και η αιτία είναι η συμμετοχή της Ελιζαμπέτα Κανάλις στο διάσημο σόου Dancing with the Stars. Για την ακρίβεια το πρόβλημα είναι ότι στο σόου συμμετέχει και ο αδερφός Καρντάσιαν, Ρομπ, ο οποίος ήταν προτεινόμενος από το πρώτο επεισόδιο, ενώ η Ελιζαμπέτα όχι. Αυτό ήταν αρκετό για να κάνει τις Kim, Khloe και Kourtney να λυσσάξουν κατά της όμορφης Ιταλίδας, μέσω Twitter φυσικά!

Εγραψαν εν ολίγοις:

Kourtney: «Δεν υπάρχει περίπτωση ο Rob Kardashian να βρίσκεται σε τόσο χαμηλή θέση»

Khloe: ΠΩΣ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕ Η ELISABETTA?!??! ΠΩΣ?! Σοβαρά πείτε μου!!! Είναι τόσο περίεργο, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η τρίτη αδερφή.

Τη Δευτέρα η 33χρονη Ελιζαμπέτα Canalis χόρεψε στο σόου, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τα κατάφερε και τόσο καλά, με αποτέλεσμα πολλοί να λένε ότι ήταν αυτή που έπρεπε να φύγει.

Καυτή φωτογράφηση για την Poppy Montgomery

Hot!


http://img.protothema.gr/8CC874BA58145FD6617518C26FC4F4B0.jpg
Γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1975 σε ένα προάστιο του Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Στην ηλικία των 18 μετακομίζει στο Λος Αντζελες για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και την ηθοποιία.

Ο λόγος για την Poppy Montgomery, η οποία έγινε γνωστή από τον ρόλο της ως Samantha Spade στη δραματική αμερικανική σειρά «Without a Trace».

Η Montgomery έχει σχέση με τον ηθοποιό Adam Kaufman και έχουν έναν γιο. Οι φωτογραφίες είναι από τη φωτογράφησή της στο αντρικό περιοδικό «Esquire».
https://lh6.googleusercontent.com/-eMItiEG7K90/TnsjS-EzpRI/AAAAAAAAJHU/P-bJQKDOmH4/poppy-montgomery-esquire-me-in-my-place-15.jpg