Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Τα sexy κορίτσια του Στρατού

real.gr







Σε ημερολόγιο για το 2012 φωτογραφίζονται μόνο με τα απολύτως απαραίτητα οι 12 σύζυγοι ή σύντροφοι των στρατιωτών που μάχονται τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν. Θέλησαν με τον δικό τους τρόπο να ενισχύσουν τον αγώνα και το ηθικό των δικών τους ανθρώπων, που η καθημερινότητά τους είναι σκληρή.




Μις Ιανουάριος


Mις Φεβρουάριος

Τα έσοδα από την πώληση του ημερολογίου θα αποδοθούν στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα για τους Πεζοναύτες. Η ιδέα ήταν κατ’ αρχήν της 24χρονης Becci Banfield, που γνωρίστηκε με τις υπόλοιπες κοπέλες μέσω γκρουπ του Facebook, που αφορά σε γυναίκες στρατιωτών.


Mις Μάρτιος


Μις Απρίλιος

Όπως δήλωσε η Becci που είναι η Μις Δεκέμβριος στη Sun «θέλαμε να συγκεντρώσουμε χρήματα στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα για Πεζοναύτες αλλά ταυτόχρονα να κάνουμε κάτι όμορφο για τους συντρόφους μας».


Mις Μάιος


Μις Ιούνιος

«Αποφασίσαμε να κάνουμε το ημερολόγιο. Θέλαμε να είναι περήφανοι οι άνδρες μας για εμάς οπότε κρατήσαμε ένα λαμπερό στιλ κι όχι φτηνιάρικο. Ελπίζω το ημερολόγιο να έχει απήχηση όχι μόνο σε άνδρες αλλά και γυναίκες».


Μις Ιούλιος


Μις Αύγουστος

Περισσότερες από 50 σύζυγοι στρατιωτικών προθυμοποιήθηκαν να ποζάρουν για το καλλιτεχνικό αυτό εγχείρημα και τελικά επελέγησαν οι 12, όχι βάσει της εμφάνισης αλλά βάσει της προσωπικότητας και της ιστορίας της κοπέλας με τον σύντροφό της.


Μις Σεπτέμβριος


Mις Οκτώβριος

Το κόστος της φωτογράφισης και της εκτύπωσης ανέλαβαν σπόνσορες, οπότε όλα τα έσοδα θα αποδοθούν σε φιλανθρωπίες.


Mις Νοέμβριος


Μις Δεκέμβριος

Ξεχάστε τις ρυτίδες με εύκολες κι απλές ασκήσεις




real.gr



Μήπως μερικές απλές ασκήσεις γιόγκα για το πρόσωπο μπορούν να υποκαταστήσουν ή να καθυστερήσουν την επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό; Κάντε μερικές απλές ασκήσεις που θα σας κάνουν να νιώθετε και να δείχνετε πιο όμορφη και φρέσκια.

«Τι είναι η face yoga;»

Ένα πρόγραμμα ασκήσεων που δυναμώνουν τους μυς του προσώπου, αναζωογονούν τα κύτταρα του δέρματος, ενεργοποιούν τους νευρώνες σε όλο το κεφάλι αφυπνίζοντας περιοχές στα όργανα του προσώπου που δεν γυμνάζονται εύκολα.

Τα οφέλη είναι πρώτα απ’ όλα ψυχικά. Η ευχάριστη αίσθηση που έχεις μετά από κάθε μάθημα face yoga αντικατοπτρίζεται στην όψη του προσώπου σου, στο χρώμα της επιδερμίδας, στη λάμψη των ματιών και την ενέργεια που εκπέμπεις. Παράλληλα, η αιμάτωση των κυττάρων και η ενεργοποίηση των μυών του προσώπου, δημιουργούν φυσική άμυνα απέναντι στο πέρασμα του χρόνου.

Το μασάζ, οι απαλές διατάσεις και η αιμάτωση της επιδερμίδας που προκύπτουν από τη face yoga σίγουρα προσδίδουν μια πιο όμορφη όψη στο πρόσωπό μας. Εξάλλου, στη θεωρία της περιλαμβάνονται η ευεξία και η καλή διάθεση, που, ακόμη κι αν δεν εξαφανίσουν τις ρυτίδες σου, θα σε κάνουν να δείχνεις πιο λαμπερή και γεμάτη ζωντάνια.

5 ασκήσεις face yoga

Από θέση οκλαδόν, με τη σπονδυλική στήλη και τον αυχένα σε ευθεία, κατέβασε τους ώμους και κάνε βαθιές αναπνοές από την κοιλιά και όχι τους πνεύμονες.

1. analoma viloma (άσκηση αναπνοής): Κλείσε το δεξί ρουθούνι με το δεξιό αντίχειρα και είσπνευσε αργά από το αριστερό ρουθούνι σε 5 χρόνους. Κλείσε και τα δύο ρουθούνια με αντίχειρα και μικρό δάχτυλο και κράτα την αναπνοή για 5 χρόνους. Έκπνευσε από το αριστερό ρουθούνι σε 8 χρόνους. Είσπνευσε από το αριστερό σε 5 χρόνους και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο για 5 ολόκληρες αναπνοές. Το κέρδος: Οξυγονώνεις την επιδερμίδα, αιματώνεις και κυρίως ενδυναμώνεις τους αναπνευστικούς μυς και όργανα.

2. the satchmo: Είσπνευσε και φούσκωσε τα μάγουλα με αέρα. Κρατώντας την αναπνοή σου όσο περισσότερο μπορείς, μετάφερε τον αέρα δεξιά και αριστερά σε κάθε μάγουλο. Έκπνευσε αργά από τη μύτη και επανάλαβε την άσκηση τρεις με πέντε φορές. Το κέρδος: Διάταση και ενδυνάμωση στα μάγουλα και στο δέρμα πάνω και κάτω από τα χείλη.

3. the smiling fish: Είσπνευσε και ρούφηξε τα μάγουλά σου προς τα μέσα, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να χαμογελάσεις. Κράτα την αναπνοή σου όσο περισσότερο μπορείς και έκπνευσε αργά από τη μύτη. Επανάλαβε τρεις με πέντε φορές. Το κέρδος: Έντονη αιμάτωση και αναζωογόνηση στα μάγουλα και στην περιοχή στις άκρες των χειλιών.

4. eyes - natural lifting: Αναπνέοντας αργά από τη μύτη κάνε μασάζ με τους δείκτες στην κόγχη των ματιών, μετρώντας έως το 10. Με όλα τα δάχτυλα διώξε την μπλοκαρισμένη ενέργεια από τα μάτια πιέζοντας και «σπρώχνοντας» το δέρμα κάτω από τα φρύδια, από μέσα προς τα έξω πέντε φορές. Κάνε ελαφρύ μασάζ στις άκρες των ματιών μετρώντας έως το 10. Το κέρδος: Απαλύνονται οι ρυτίδες στην περιοχή των ματιών, ξεκουράζονται οι νευρώνες, ενώ απελευθερώνεται η μπλοκαρισμένη ενέργεια.

5. the lion: Εισπνέεις από τη μύτη και, καθώς εκπνέεις, ανοίγεις το στόμα βγάζοντας τη γλώσσα έξω και κάτω έως να ακουμπήσει η άκρη της το σαγόνι. Τα μάτια κοιτούν χωρίς να ανοιγοκλείνουν πάνω και πίσω, ενώ βρυχάσαι σαν το λιοντάρι. Οι παλάμες, που βρίσκονται πάνω στα γόνατα, ανοίγουν και τεντώνουν τα δάχτυλα προς τα πάνω σαν τα νύχια του λιονταριού. Κράτα την αναπνοή σου όσο περισσότερο μπορείς. Έκπνευσε στην επαναφορά. Επανάλαβε τρεις φορές. Το κέρδος: Ενεργοποιείς το 5ο τσάκρα, αυτό της επικοινωνίας, δουλεύεις γλώσσα και μάτια. Ο βρυχηθμός του λιονταριού θεωρείται θεραπευτικός και τονώνει την αυτοεκτίμηση.

6. γέλιο: Ο πιο φυσικός και αποτελεσματικός τρόπος ανάτασης, θετικής ενέργειας, αιμάτωσης και αναζωογόνησης των κυττάρων της επιδερμίδας και πηγή ζωής του προσώπου μας αλλά και της ψυχής μας: το γέλιο!

ΠΗΓΗ: nutrimed.gr

«Ανοίξαμε και σας περιμένουμε» λέει η Google Plus μετά από 2,5 μήνες δοκιμών

Αλλος για «δικτύωση»


(Φωτογραφία: Reuters )


Αθήνα
Μετά από δυόμισι μήνες δοκιμών σε ένα σχετικά στενό κύκλο «φίλων» (ειδικών της πληροφορικής και δημοσιογράφων), το νέο κοινωνικό δίκτυο Google+ ή Google Plus, ανοίγει πλέον σε κάθε ενδιαφερόμενο σε όλο τον κόσμο, που θέλει να γίνει μέλος.

Αν και αρχικά η πρόσβαση στο δίκτυο γινόταν μόνο μέσω πρόσκλησης, στη συνέχεια οι πρώτοι χρήστες επετράπη να προσκαλέσουν ελεύθερα όποιον ήθελαν, με αποτέλεσμα το Google Plus να έχει ήδη εκατομμύρια χρήστες.

Τώρα, πια όμως η πρόσβαση γίνεται απολύτως ελεύθερη στον καθένα (χωρίς την ανάγκη πρόσκλησης), μέσω εγγραφής στη διεύθυνση google.com/+.

H Google επιδιώκει να ανταγωνιστεί τα άλλα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook (750 εκατ. χρήστες) και τo Twitter (200 εκατ. χρήστες, από τους οποίους τα 100 εκατ. ενεργοί).

Ένα αξιοσημείωτο «εργαλείο» του Google+ είναι το «Hangouts», που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν βιντεο-συνομιλία με πολλούς άλλους χρήστες ταυτόχρονα, μια δυνατότητα που πλέον θα είναι διαθέσιμη και σε όσους έχουν «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο με κάμερα στο μπροστινό μέρος ή υπολογιστές-ταμπλέτες.

Η νέα υπηρεσία αρχικά θα παρέχεται σε όσες συσκευές «τρέχουν» το λειτουργικό σύστημα Android της Google, αλλά σύντομα, κατά την εταιρία, θα επεκταθεί και στις συσκευές της Apple.

Μια άλλη υπηρεσία (Hangouts on Air) επιτρέπει στους χρήστες να εκπέμπουν τα βίντεο τους online ή να βλέπουν τα βίντεο των άλλων.

Ακόμα, η Google φρόντισε να ενσωματώσει το «βαρύ πυροβολικό» της (την μηχανή αναζήτησης) στο νέο κοινωνικό δίκτυό της, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν «κοινωνικές αναζητήσεις», δηλαδή να βρίσκουν όποιες πληροφορίες θέλουν στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα, εκτός από τον υπόλοιπο παγκόσμιο «ιστό».

Η δυνατότητα αυτή αναμένεται, μεταξύ άλλων, να αξιοποιηθεί και από τις επιχειρήσεις.

Newsroom ΔΟΛ

Τα... προσόντα της Belen Rodriguez σε πρώτο πλάνο!

Με μπικίνι που δεν αφήνει πολλά στη φαντασία...


http://img.protothema.gr/E5AA48135CA9EA78FD3BE6EE67F73499.jpg
Στο Μαϊάμι για διακοπές βρίσκεται αυτόν τον καιρό η καλλονή από την Αργεντινή, Belen Rodriguez. Η καυτή Rodriguez γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1984 και άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ στα 17.

Λόγω της μεγάλης αγάπης της για την Ιταλία, έχει εγκατασταθεί εκεί και ασχολείται με το μόντελινγκ και με την παρουσίαση εκπομπών. Η Rodriguez δεν είναι πρώτη φορά που προκαλεί σε παραλία, καθώς συχνά κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο ανάλογες φωτογραφίες της...https://lh4.googleusercontent.com/-SeX1sT8kugM/TnntLoVopnI/AAAAAAAAJFw/zBnzHREyioQ/s640/Belen-Rodriguez-112.jpg

Σέξι και υγρή στο στύλο η Imogen Thomas!

Ξεσάλωσε σε pool party


http://img.protothema.gr/1B87F73D99AA5DDAF79244A7C6E7F605.jpg
Η γνωστή τηλεπερσόνα Imogen Thomas «ξαναχτυπά» επιδεικνύοντας τα κάλλη της, αλλά και την ικανότητά της στο στύλο. Η μελαχρινή καλλονή που βρέθηκε πρόσφατα σε pool party στο Las Vegas δε σταμάτησε να χορεύει και να δείχνει την αδυναμία της στο στύλο.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήταν και το νερό που έπεφτε πάνω της, κάνοντας τους άντρες να μην ξεκολλάνε τα μάτια τους από το 28χρονο μοντέλο. Απόλυτα δίκαια βέβαια! https://lh5.googleusercontent.com/-0bKay5EkExc/Tnm56lw9yQI/AAAAAAAAJCc/1OFAdBnyEAc/it2.jpg

H Άννα Βίσση αποκαλύπτει ότι έχει δεύτερο παιδί!

newpost.gr
H Άννα Βίσση αποκαλύπτει ότι έχει δεύτερο παιδί!
Το ότι έχει... δεύτερο παιδί αποκαλύπτει σε κυπριακό περιοδικό η Άννα Βίσση, τονίζοντας βέβαια πως η κόρη της, Σοφία, είναι το μωρό της! Παράλληλα, η τραγουδίστρια εξομολογείται πως δεν είναι ερωτευμένη αυτό τον καιρό, αλλά και ότι δεν αναζητά κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σε έναν άνδρα.

Σε συνέντευξή της στο «Περιοδικό» -την οποία αναδημοσιεύει το fan club της, fanatics.gr- η Άννα απαντά στο αν θα ήθελε δεύτερο παιδί: «Μα έχουμε... τον Ανδρέα»! Αναρωτιέστε ποιος είναι ο μικρός; Μα -φυσικά- ο γιος του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια...

«Δεν είμαι ερωτευμένη αυτό τον καιρό. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θέλω να έχει ο άνδρας που θα είναι μαζί μου. Μου αρέσουν οι εκπλήξεις και στη ζωή μου έζησα αρκετές. Γι’ αυτό και είμαι ανοικτή», λέει η τραγουδίστρια για τα προσωπικά της.

Αναφερόμενη στην καριέρα της, η Άννα αναφέρει «εγώ απλώς τραγουδάω», ενώ από τα προσωνύμια που της έχουν «κολλήσει» κατά καιρούς τονίζει ότι της αρέσει το «Αννούλα». «Πολλές φορές έχω νιώσει το όνομα Βίσση να πνίγει την Άννα, αλλά στο τέλος και μέχρι τώρα έβρισκα διεξόδους για να αναπνεύσω. Αλλά, σίγουρα, η μάχη για να μην χάσω την Άννα για την Βίσση δεν σταματά ποτέ και πιστεύω ότι συμβαίνει σε όλους τους διάσημους αυτό», προσθέτει.

«Δεν θα σταματήσω ποτέ να τραγουδάω το “12”, ενώ ο αγαπημένος μου στίχος είναι από το τραγούδι “Παραλύω”», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, ενώ υποστηρίζει ότι υπάρχει ανάγκη για πιο ποιοτική μουσική μιας και πλέον δεν γράφονται εξίσου καλά τραγούδια με παλιότερα.






Πηγή: star.gr

H εύκολη συνταγή


newpost.gr
H εύκολη συνταγή
Σορμπέ σοκολάτας με ελληνικό καφέ

Yλικά

* 3 ελληνικούς καφέδες (μέτριους, χωρίς το κατακάθι)
* 2/3 φλιτζανιού σκόνη κακάο
* 50 γρ. πικρή σοκολάτα, κομμένη σε μικρά κομματάκια

Για το σιρόπι

* 3/4 φλιτζανιού καστανή ζάχαρη
* 2 φλιτζάνια νερό

Eκτέλεση

Ψήνουμε τους ελληνικούς καφέδες σε ένα μικρό κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κακάο και ανακατεύουμε καλά. Bράζουμε το σιρόπι και το διατηρούμε ζεστό. Pίχνουμε τη σοκολάτα στο ζεστό σιρόπι (εκτός φωτιάς) και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.

Aφήνουμε το μείγμα να κρυώσει στο ψυγείο ή βουτάμε το κατσαρολάκι σε ένα μπολ με νερό και παγάκια. Bάζουμε το σιρόπι σοκολάτας στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Eναλλακτικά, εάν δεν έχουμε παγωτομηχανή, βάζουμε το σιρόπι στην κατάψυξη (κατά προτίμηση σε ένα μεταλλικό σκεύος) και ανακατεύουμε κάθε μισή ώρα μέχρι να παγώσει το μείγμα.

Σερβίρουμε το σορμπέ σε φλιτζάνια του ελληνικού καφέ, με μπισκότα της αρεσκείας μας και άγλυκη σαντιγί. Προαιρετικά σερβίρουμε με λίγους καβουρδισμένους κόκκους καφέ.

Πηγή: Ethnos

Oι 15 επώνυμοι που θα «χορέψουν» στον πάγο!


newpost.gr
Oι 15 επώνυμοι που θα «χορέψουν» στον πάγο!
Tις τελευταίες δέκα μέρες, δεκαπέντε διάσημοι δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους και τις αντοχές τους πάνω στον πάγο, διεκδικώντας μια θέση στο νέο τάλεντ σόου του ANT1, «Dancing on ice» που ξεκινάει το Νοέμβριο.

Ήδη έχουν δημοσιοποιηθεί τα ονόματα πολλών celebrities που έχουν έρθει σε επαφή με την παραγωγή του σόου. Ωστόσο τώρα παραθέτουμε ολοκληρωμένη τη λίστα και με τους δεκαπέντε διάσημους που κάνουν τον τελευταίο καιρό πρόβα με τα παγοπέδιλά τους, διεκδικώντας το εισιτήριο για το δημοφιλές σόου.

Συναντάμε παρουσιάστριες, τραγουδιστές, ηθοποιούς και αθλητές. Οι δεκαπέντε σταρς είναι: Σταματίνα Τσιμτσιλή, Θέμης Γεωργαντάς, Ιωάννα Πηλιχού, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, Χριστίνα Παππά, Βασίλειος Κωστέτσος, Γιώργος Χειμωνέτος, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Πάμελα, Σωτήρης Πάστρας (κολυμβητής), Μαριάννα Καλλέργη (αθλήτρια), Shaya και ο Μιθριδάτης από τα Ημισκούμπρια.

Πολύ σύντομα θα κριθεί ποιοι τα καταφέρνουν καλύτερα με τα παγοπέδιλα και από τους δεκαπέντε, θα προκύψει η τελική δωδεκάδα που θα λάβει μέρος στο «Dancing on ice».




Πηγή: yupi.gr

Ανατρεπτική και σέξι η Δ. Νομικού

Μόνο με μία πετσέτα


http://img.protothema.gr/6A9F09B4C153D5AECC79DE38741CFFF1.jpg
Μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές με τους φίλους της και τον αγαπημένο της, Χρήστο Χολίδη, η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στην Αθήνα με γεμάτες τις μπαταρίες και έτοιμη για πολλή δουλειά.

Φόρεσε, λοιπόν, την πετσέτα της... μπήκε στο ντους και μας παρουσιάζει το τρέιλερ για την εκπομπή του Alter: «Life & Style», την οποία θα παρουσιάζει από τη φετινή σεζόν.

Απολαύστε την.

Από το ένα εξώφυλλο στο άλλο η Bar Refaeli

Διαφορετική φωτογράφηση



http://img.protothema.gr/B0BA7EF1893AE1CA729817C7EE45507B.jpg

Για το περιοδικό «VS» πόζαρε η καλλονή Bar Refaeli, σε μια φωτογράφηση που δεν μας έχει συνηθίσει. Η 26χρονη από το Ισραήλ ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 15 της και έγινε σύντομα ένας από τους αγαπημένους αγγέλους της Victoria’s Secret. Η σχέση της αλλά και ο χωρισμός της με τον Leonardo DiCaprio συνεχίζει να απασχολεί τον tabloid Τύπο.