Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Κ. Μουτσάτσου: “Ο σύντροφός μου δεν είναι Έλληνας!”


Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη ζωή στο Λος Άντζελες, την Αίγινα και τον σύντροφό της

Για τα επαγγελματικά της βήματα σε Τουρκία και Λος Άντζελες, την αγάπη της για την Αίγινα και τη συμμετοχή της στη διεθνή τουριστική εκστρατεία του νησιού, τον σύντροφό της και τη μητρότητα μίλησε η Κατερίνα Μουτσάτου. Η γνωστή ηθοποιός και film maker που μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό φωτογραφήθηκε στο αγαπημένο της νησί και αποκάλυψε τις κρυφές πτυχές του εαυτού της.

Μιλώντας, αρχικά στο περιοδικό “Glam” για τη συμμετοχή της στη διεθνή τουριστική εκστρατεία της Αίγινας, η Κατερίνα δήλωσε: “Κατάγομαι από την Αίγινα. Οι αναμνήσεις μου από τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, το καλαοκαίρι “μυρίζουν” Αίγινα κι ας μεγάλωσα στην Αθήνα... Όταν αποφασίστηκε να ξεκινήσει η εκστρατεία, ο μπαμπάς μου, που τότε ήταν αντιδήμαρχος, σκέφτηκε να είμαι εγώ το κεντρικό πρόσωπο”.

Διαβάστε περισσότερα στο TLife.gr

Η Νάταλι Θάνου ανάβει «φωτιές» (Video)

i-live.gr

Η Νάταλι Θάνου ηχογράφησε ένα αγγλόφωνο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες. Το κομμάτι λέγεται «Beach on fire» και η τραγουδίστρια επανέρχεται στην επικαιρότητα με το νέο τραγούδι και μία φωτογράφηση πιο καυτή από ποτέ.

Αυτή τη φορά συνεργάζεται με τον Fubar, και τραγουδάει για τον έρωτα. Αν και το κομμάτι της δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, η Νάταλι έχει φροντίσει να μας βάλει στο κλίμα δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από το περιεχόμενό του.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Μέλι: Ο βοηθός σας στο αδυνάτισμα

i-live.gr

Μια από τις τροφές που συγκεντρώνει ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον, κυρίως λόγω των θρεπτικών συστατικών του, είναι το μέλι.

Το μέλι είναι μια φυσική γλυκαντική τροφή, που παρουσιάζει έντονη αντιοξειδωτική, αντιμικροβιακή και κυτταροπροστατευτική δράση.

Είναι γνωστό από την αρχαιότητα πως το μέλι έχει αντισηπτικές και φαρμακευτικές ιδιότητες. Σε περίπτωση που βρεθούν μικρόβια μέσα σ’ αυτό εξαφανίζονται σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς αφυδατώνονται εξαιτίας της μεγάλης απορροφητικής ικανότητας του μελιού. Την ιδιότητα αυτή γνώριζαν οι Αρχαίοι Έλληνες, που το χρησιμοποιούσαν για να ταριχεύουν τους νεκρούς τους.

Αναφέρεται δε πως η σωρός του Μεγάλου Αλέξανδρου ταριχεύτηκε με αυτόν τον τρόπο. Μάλιστα, σε πρόσφατη έρευνα η αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Φαρμακευτικό Τμήμα του Πανεπεστημίου Αθηνών κα Ι.Χήνου, από τις αναλύσεις 49 διαφορετικών τύπων μελιού από την Ελλάδα, έδειξε πως η αντιμικροβιακή δράση τους είναι σημαντική έναντι πρότυπων βακτηριακών στελεχών, τόσο της στοματικής κοιλότητας, όσο και ανθροπογόνων βακτηρίων.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του μελιού δεν σταματούν εδώ. Περιέχει φλαβονοειδή, που έχουν την ικανότητα να δεσμεύουν τον σίδηρο, αποτρέποντας έτσι το σχηματισμό ελευθέρων ριζών, δημιουργώντας μια προστατευτική ασπίδα για το γενετικό μας υλικό.

Επίσης το μέλι περιέχει πρεβιοτικά συστατικά (κυρίως φρουκτολιγοσακχαρίτες και ινουλίνη) συμβάλλοντας έτσι στην καλή λειτουργία του γαστρεντερικού μας συστήματος. Αν δηλαδή είμαστε σε μια στρεσογόνο φάση της ζωής μας, ή καπνίζουμε πολύ, ή έχουμε περάσει μια φάση με συνεχείς διάρροιες, το μέλι αποτελεί ενδεδειγμένη λύση για την επαναφορά της ισορροπίας του γαστρεντερικού συστήματος.

Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που δέχονται οι διαιτολόγοι, είναι αν μπορεί να ενταχθεί σε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους. Και η απάντηση κατά γενική ομολογία είναι, φυσικά ναι. Το μέλι αποδίδει περίπου 4 kcal ανά γραμμάριο, πολύ λιγότερες θερμίδες δηλαδή από άλλο αντίστοιχο λιπαρό γλυκό, όπως για παράδειγμα η σοκολάτα, που αποδίδει περίπου 9 kcal ανά γραμμάριο λίπους που περιέχει.

Συνεπώς, θα ήταν συστηνόμενη λύση η αντικατάσταση λιπαρών σνακς στο διαιτολόγιό μας (κρουασάν, σοκολάτες κα) με ένα γιαούρτι με μέλι, για παράδειγμα. Και λιγότερες θερμίδες παίρνουμε, και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, και ικανοποιούμε το αίσθημα της ευχαρίστησης που αποζητούμε από ένα τρόφιμο.

Πηγή: queen.gr

Lady Gaga: Επέστρεψε στο εκκεντρικό look (Photo Gallery)

.i-live.gr

Η Lady Gaga αποφάσισε να κάνει βόλτα στη Νέα Υόρκη με ένα πραγματικά… ξεχωριστό ντύσιμο. Φορώντας ένα διάφανο φόρεμα από δαντέλα, με μαύρα sexy εσώρουχα από μέσα, εξέθεσε για άλλη μια φορά το σώμα της σε κοινή θέα.

Το κεφάλι της κάλυπτε ένα πέπλο, και το πρόσωπό της μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου.

Η εκκεντρική σταρ ήταν ανάμεσα στους επώνυμους που μετέφεραν τις μνήμες τους από την 11 Σεπτεμβρίου 2001, στο αμερικανικό μουσικό κανάλι MTV.

Η ποπ σταρ με αυτή την αφορμή εξέφρασε για άλλη μια φορά την αγάπη της για τη Νέα Υόρκη.

« Είναι πολλές οι ιστορίες που ο κόσμος δεν ξέρει. Έβλεπα τους Δίδυμους Πύργους να πέφτουν από την οροφή του σχολείου μου. Κι εγώ και οι φίλοι μου είχαμε τρομοκρατηθεί, και κρατούσαμε σφιχτά ο ένας τον άλλον.» είπε περιγράφοντας το φόβο που βίωσε την ημέρα του τρομοκρατικού χτυπήματος στις ΗΠΑ.

« Είναι δύσκολο να εκφράσω με λόγια την αγάπη και τη σύνδεση που νιώθω με τη Νέα Υόρκη, είναι για μένα σαν ένας άντρας με τον οποίο έχω παντρευτεί ,αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλά τραγούδια που έχω δημιουργήσει» τόνισε η Lady Gaga.

Πηγή: newsbeast


Η Scarlett Johansson γυμνή στο Διαδίκτυο!

Θύμα hacker ή σκόπιμη διαρροή;


http://img.protothema.gr/E4171913EA8E5AE433DB4AB79B357B11.jpg
Δύο γυμνές φωτογραφίες της Scarlett Johansson διέρρευσαν στο Διαδίκτυο και οι φανατικοί της ηθοποιού βρίσκονται σε μεγάλα κέφια.

Και ενώ μέχρι τώρα δεν είναι γνωστό το πώς οι φωτογραφίες διέρρευσαν, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι πίσω από αυτό βρίσκεται η ίδια η ηθοποιός, για λόγους φυσικά διαφημιστικούς.

Αυτόν τον καιρό η Johansson βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «The Avengers».https://lh5.googleusercontent.com/-y449DVPQALo/TnClQkHugcI/AAAAAAAAIt4/LQxkRmHP8Us/s800/Scarlett-Johansson-2nn.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/-C5UryYDfQ4I/TnClQmJjrbI/AAAAAAAAIt0/_7sz1w0qv_I/s640/Scarlett-Johansson-nn1.jpg

H Kate Moss με...κυτταρίτιδα! (pic)


newpost.gr
H Kate Moss με...κυτταρίτιδα! (pic)
Επειδή για κάποια κορίτσια οι σωματικές αναλογίες των top models του κόσμου είναι ιδανικές και παράδειγμα προς μίμηση, πρέπει μερικές φορές να έρχεται και η απομυθοποίηση με φωτογραφίες σαν και αυτή που ακολουθεί παρακάτω.

Ο λόγος για ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα και περιζήτητα μοντέλα του κόσμου, την Kate Moss η οποία σε πρόσφατη εμφάνισή της άφησε να φανεί το… αδύναμό της σημείο και έκπληκτοι αντικρύσαμε τα εμφανή σημάδια του χρόνου στο σώμα της αλλά και την κυτταρίτιδα που έχει γίνει ο μεγάλος «εφιάλτης» του χολυγουντιανού μοντέλου.

Δείτε παρακάτω την «αποκαλυπτική» φωτογραφία:



Σχετικές φωτογραφίες:



keit.jpg

Mόλις γέννησε η Κατερίνα Καραβάτου!


newpost.gr
Mόλις γέννησε η Κατερίνα Καραβάτου!
Στις 20 Σεπτεμβρίου περιμέναμε τον πελαργό, περίπου μία εβδομάδα νωρίτερα ήρθε: μανούλα έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης η Κατερίνα Καραβάτου, που έφερε στον κόσμο την κορούλα που περίμενε με τον Κρατερό Κατσούλη!

H μικρή γεννήθηκε με καισαρική και ζυγίζει 2 κιλά και 800 γραμμάρια, ενώ χαίρει άκρας υγείας όπως και η μαμά της.

Μπορεί στα επαγγελματικά να μην της πήγαν όλα όπως ήθελε, ωστόσο, η Κατερίνα Καραβάτου ζει στιγμές μεγάλης ευτυχίας, έχοντας στο πλευρό της τον Κρατερό και την οικογένειά της.





Πηγή: star.gr

Ραντεβού με το γυναικολόγο


Η εύκολη συνταγή

newpost.gr
Η εύκολη συνταγή
Σπαγγέτι Αματριτσιάνα

Υλικά:
500 γρ. σπαγγέτι
80 γρ. μπέικον
½ κουτ. σούπας λάδι
1 πιπερίτσα μικρή καυτερή
20 γρ. κρεμμύδι
40 γρ. ντομάτα κομμένη σε καρέ
20 ml κρασί λευκό
50 ml νερό
180 γρ. σάλτσα ντομάτας
20 γρ. παρμεζάνα
αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό

EKTEΛEΣH
Bράζουμε σε αλατισμένο νερό τα σπαγγέτι (al dente) και τα σουρώνουμε. Σοτάρουμε στο λάδι την πιπερίτσα ψιλοκομμένη μαζί με το μπέικον σε ένα τηγάνι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και την κομμένη σε καρέ ντομάτα. Σβήνουμε με κρασί, προσθέτουμε το νερό και τη σάλτσα ντομάτας και αφήνουμε λίγο να βράσουν. Pίχνουμε και τα ζυμαρικά στο τηγάνι μαζί με την παρμεζάνα και τον μαϊντανό. Σερβίρουμε στα πιάτα με επιπλέον τυρί και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Tips:

Δεν βάζουμε μεγάλη ποσότητα ζυμαρικών στην κατσαρόλα για να μη λασπώνουν και να μη σπάνε.
Tα ζυμαρικά σερβίρονται πάντα πολύ ζεστά.
Aποφεύγουμε να σπάμε τα σπαγγέτι για να τα βράσουμε.
Kάθε ζυμαρικό έχει διαφορετικό χρόνο βρασμού, ο οποίος αναφέρεται στις οδηγίες του πακέτου του. Eνας μέσος όρος χρόνου βρασμού για al dente ζυμαρικά είναι 7 λεπτά.

Πηγή: Έθνος

Γιατί αυτή η γυναίκα είναι σε κατάσταση σοκ?



Δείτε εδώ και εδώ. Εναλλακτική έκδοση εδώ.

Επιστροφή με προημιτελικούς στο Ευρωμπάσκετ

Εχει φαβορί...

Τα αδέρφια Γκασόλ έτοιμα να αντιμετωπίσουν την Σλοβενία
Τα αδέρφια Γκασόλ έτοιμα να αντιμετωπίσουν την Σλοβενία


Κάουνας, Λιθουανίας
Η ώρα των προημιτελικών του Ευρωμπάσκετ έφτασε. Ύστερα από το ρεπό της Τρίτης οι ομάδες μπαίνουν και πάλι στη «μάχη» στο Κάουνας.

Την Τετάρτη διεξάγονται δύο αναμετρήσεις αυτές μεταξύ της Ισπανίας και της Σλοβενίας, αλλά και της διοργανώτριας Λιθουανίας με την έκπληξη ΠΓΔΜ.

Τα φαβορί είναι ξεκάθαρα και στα δύο ζευγάρια καθώς η παρέα του Γκασόλ αν συνεχίσει στους ίδιους ρυμθούς δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα απέναντη στην διπρόσωπη και γεμάτη σκαμπανευάσματα Σλοβενία.

Από την άλλη πλευρά η Λιθουανία με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να βρίσκεται σε μεγάλα κέφια πρέπει να είναι προσεκτική κόντρα στην ΠΓΔΜ, η οποία έχει επιδείξει αξιοθάυμαστη σταθερότητα, αγωνιστικότητα και αποτελεσματικότητα.

Το πρόγραμμα

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ (14-18/9, ΚΑΟΥΝΑΣ)
ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (14-15/9)

14/9
18:00 Ισπανία-Σλοβενία
21:00 ΠΓΔΜ-Λιθουανία

15/9
18:00 Γαλλία-ΕΛΛΑΔΑ
21:00 Ρωσία-Σερβία

Newsroom ΔΟΛ

Ξανά στην Αθήνα την Τετάρτη η Βανέσα Μέι

Βιολί κάτω απ' την Ακρόπολη

Η Βανέσα Μέι
Η Βανέσα Μέι (Φωτογραφία: Eurokinissi )


Αθήνα
Τη βασίλισσα του βιολιού Βανέσα Μέι θα υποδεχτεί το αθηναϊκό κοινό την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, σε ένα σόου κάτω από τη φωτισμένη Ακρόπολη.

Στη διάρκεια της εμφάνισής της στο Ηρώδειο η Βανέσα Μέι θα ταξιδέψει το κοινό με Μπαχ, Μπετόβεν, Μπράμς, Βιβάλντι αλλά και τάνγκο Ινδική μουσική, ποπ τραγούδια, μελωδίες του δικού μας Βαγγέλη Παπαθανασίου, αλλά και σπουδαίες μπαλάντες. Όλα «απογειώνονται» από το ηλεκτρικό βιολί της.

Η διεθνούς φήμης μουσικός, έχει πουλήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια δίσκους σε ολόκληρο τον κόσμο και οι παρτιτούρες της αριθμούν πάνω από 8 εκατομμύρια αντίτυπα.

Έχοντας γεννηθεί την ίδια ημερομηνία με τον καλύτερο βιολιστή όλων των εποχών, τον Νίκολο Παγκανίνι, η Βανέσα Μέι, έχει δικαιώσει την θεά τύχη κατορθώνοντας να κάνει αγαπητό τον ήχο του βιολιού σε εκατομμύρια κόσμου.

Σε ηλικία 11 με 13 ετών ηχογράφησε κονσέρτα του Τσαϊκόφσκι και του Μπετόβεν. Ήταν η πρώτη που
συνδύασε με τέτοια άνεση και πρωτοτυπία την κλασική με την ποπ μουσική και θεωρείται δημιουργός ενός εντελώς νέου είδους fusion μουσικής που σηματοδοτήθηκε με την κυκλοφορία του άλμπουμ της «The violin player» το 1995, το οποίο γρήγορα αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό.

Η «βασίλισσα του βιολιού» έχει συνεργαστεί με δημοφιλείς ποπ καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων η Τζάντετ Τζάκσον και ο Prince, η μουσική της ακούγεται και στο σάουντρακ της μεγάλης παραγωγής της εταιρείας Ντίσνεϊ «Μουλάν», ενώ με τα πρόσφατα άλμπουμ της δοκιμάζει για πρώτη φορά εκτός από το βιολί και την φωνή της.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Silvia Dimitrova: Επικίνδυνα σέξι με καυτά εσώρουχα!

Η φαντασίωση των ανδρών…


http://img.protothema.gr/CB3D3FBA6B62759CF141C4A771737E4A.jpg
Η Silvia Dimitrova είναι το εξώφυλλο του τσέχικου Esquire για τον μήνα Σεπτέμβριο. Το μοντέλο από τη Βουλγαρία πόζαρε στο φακό της Ann Summers με σέξι εσώρουχα και απέδειξε πως στο φακό μπορεί να γίνει επικίνδυνα σέξι.

Η Silvia έχει συνεργαστεί με τα περισσότερα μεγάλα πρακτορεία μοντέλων στον κόσμο ενώ έχει δουλέψει για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας λαμβάνοντας μέρος σε πολλά fashion shows.https://lh6.googleusercontent.com/-hkbbf2Yj6dQ/TnAn0jtLjAI/AAAAAAAAInw/Fzfe5CWhGnw/s800/Silvia%252520Dimitrova%25252010.jpghttps://lh4.googleusercontent.com/-YAxTKbegSD8/TnAnz_1s4SI/AAAAAAAAInc/pVhaludkIU0/s640/Silvia%252520Dimitrova%2525207.jpghttps://lh4.googleusercontent.com/-gz_qt0eIb7I/TnAnz-NIuaI/AAAAAAAAIng/BZpSsu5SRrY/s640/Silvia%252520Dimitrova%2525208.jpg

Δεν έχεις ξαναδεί γυμνή γυναίκα;