Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

«Χάσαμε την μπάλα» με το κορμί της Patty Orué

Τελικά… τα πέταξε η σέξι οπαδός της Παραγουάης

http://img.protothema.gr/DABA87ED77F6FF75FDE81E87FDECF033.jpg
 
Η νέα «βασίλισσα» του Copa America 2011 ακούει στο όνομα Patty Orué και όπως όλα δείχνουν ακολουθεί πιστά τα βήματα της Larissa Riquelme. Και οι δυο εκρηκτικές ξανθές κατάφεραν να γίνουν από άγνωστες, γνωστές τόσο με τις sexy εμφανίσεις τους στην κερκίδα, όσο και με τα… καμώματά τους.

Η ξανθιά διάδοχος επισκίασε τη συμπατριώτισσά της Larissa στην αναμέτρηση της Παραγουάης με τη Βραζιλία, γιατί γενικώς… δίνει πιο πολλά στο φακό και κάνει πιο αισθητή την παρουσία της στην εξέδρα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και με την εμφάνισή της έξω από το γήπεδο «Mario Alberto Kempes» της Mendoza.

Η χυμώδης Παραγουανή, η οποία εργάζεται ως τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο, έχει συνυπάρξει σε πολλά event με τη Larissa Riquelme, με πιο πρόσφατη ίσως την κοινή τους «καυτή» εμφάνιση σε ένα σόου στο φετινό καρναβάλι.Ωστόσο, η ίδια φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ τους. «Εγώ είμαι ξανθιά!», δήλωσε χαρακτηριστικά σε έναν Βραζιλιάνο που την απαθανάτιζε με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου του.

Η Patty φωτογραφήθηκε και για το γνωστό μεξικάνικο ανδρικό περιοδικό «H» στο τεύχος Σεπτεμβρίου. «Αισθάνθηκα αρχικά άβολα επειδή είμαι ντροπαλή. Ο φωτογράφος είναι διάσημος και έχει πάρει μέρος σε αρκετές φωτογραφήσεις celebrities, οπότε ήταν κάτι που αποτέλεσε πρόκληση για μένα. Για τις ανάγκες της φωτογράφησης μεταμορφώθηκα σε μία μοιραία γυναίκα, έβγαλα τον σέξι εαυτό μου και αισθάνθηκα ωραία που το έκανα» τόνισε η Orué.



Τι αποκαλύπτει η Φουρέιρα για τη συνεργασία της με τον Σάκη




Κατενθουσιασμένη είναι η Ελένη Φουρέιρα για την συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά. Η εκρηκτική τραγουδίστρια θα τραγουδήσει στη Θεσσαλονίκη με τον Σάκη και την Τάμτα για ένα μήνα, και όπως λέει, δεν μπορεί να το πιστέψει πως θα είναι μαζί του:

«Είμαι Ρουβίτσα. Όλες είμαστε λίγο Ρουβίτσες.Η αλήθεια είναι ότι είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη γιατί πριν από δυο μήνες έκανα πλάκα ότι “εντάξει η επόμενη συνεργασία μου θα είναι με τον Σάκη”, το θεωρούσα λίγο μακρινό αυτό, και όταν έγινε η πρόταση ενθουσιάστηκα πάρα πολύ. Δηλαδή… έμεινα».

Έτοιμη να τα δώσει όλα στη συμπρωτεύουσα είναι η τραγουδίστρια, που μετά την επέμβαση στις φωνητικές της χορδές, νιώθει καλύτερα από ποτέ:

«Είμαι πάρα πολύ καλά, έγινα πιο γρήγορα καλά απ΄ότι περίμενα, λόγω του ότι ξεκουράστηκα. Είχα εννέα μήνες πρόβλημα. Είναι κάτι το οποίο δημιουργήθηκε από ένταση και από πολλή κούραση».

Τι απαντά όμως στις φήμες που την θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση γάμου από τον καλό της Δημήτρη Γούτο;

«Δεν έχω δεχτεί πρόταση γάμου, όχι. Αλλά είμαι πολύ καλά. Είμαι στα καλύτερα μου, είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Πάντα είμαι δοτική, σε ο,τι κάνω. Το κάνω με πολύ πάθος. Ακόμα και όταν τσαντίζομαι, τσαντίζομαι με πάθος, όταν ερωτεύομαι το κάνω με πάθος, όταν τραγουδάω το κάνω με πάθος, άρα τα κάνω όλα έντονα».

Όσο για το αν κάποιος άντρας έχει καταφέρει να την βγάλει εκτός ορίων; «σε όλους μας έχει συμβεί αυτό το πράγμα. Να βγούμε εκτός ορίων. Είτε από πολλή καψούρα είτε από πολύ έρωτα είτε από πολύ ζήλια απ΄αυτόν».
real.gr
ΠΗΓΗ: star.gr

Tα ζώδια της εβδομάδας

Ρομαντική και καλλιτεχνική πανσέληνος στις 12/9


http://img.protothema.gr/F425D88E47935143FC6EE776128210C9.jpg
 
Κριός
Tip της εβδομάδας:
Ιδανικές μέρες για επαγγελματικές επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες.
Οι πολύ καλές γωνίες που σχηματίζει ο Ερμής προωθούν με ευκολία τα εργασιακά σας, ενώ η καθημερινότητα είναι ευχάριστη. Στις σχέσεις ενδέχεται μια απομάκρυνση, ακόμα και απότομοι χωρισμοί σε περίπτωση που υπάρχει έντονη προσκόλληση ή συναισθηματικό βάλτωμα.


ΕΡΩΤΑΣ *
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ***
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ****
ΥΓΕΙΑ ****
Ταύρος
Tip της εβδομάδας:
Ιδανικές μέρες για ξεκίνημα σπουδών, διασκέδαση και φλερτ.
Ο Ερμής απ’ το φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου προσφέρει διαύγεια νου, ευκολία μάθησης, ευκολία στην επικοινωνία και τις συναλλαγές και εύνοια σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα. Δημιουργική η περίοδος, ενώ στα επαγγελματικά είναι πιθανές ξαφνικές αλλαγές ή μια αστάθεια.

ΕΡΩΤΑΣ ****
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ****
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ **
ΥΓΕΙΑ ***
Δίδυμοι
Tip της εβδομάδας:
Ιδανικές μέρες για μετακομίσεις ή επιδιορθώσεις στο σπίτι.
Η πανσέληνος φέρνει εξελίξεις στα επαγγελματικά, ενώ θέματα σπιτιού και οικογένειας προχωρούν αρκετά καλά. Η επικοινωνία με τους δικούς σας βελτιώνεται σημαντικά. Στις αισθηματικές και φιλικές σχέσεις θα υπάρχει μια κυκλοθυμία από ή προς εσάς.

ΕΡΩΤΑΣ ***
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ***
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ***
ΥΓΕΙΑ ****
Καρκίνος
Tip της εβδομάδας:
Η προσκόλληση σε άτομα θα δημιουργήσει προβλήματα.
Οι σχέσεις θέλουν προσοχή για τις επόμενες μέρες, καθώς αναμένονται κρίσεις, ξεκαθαρίσματα, ακόμα και χωρισμοί σε δεσμούς ή φιλίες που έχουν λήξει ουσιαστικά. Ωστόσο η πανσέληνος είναι θετική, ενώ ενεργοποιεί τον οίκο των σπουδών, των ταξιδιών και των νομικών θεμάτων.


ΕΡΩΤΑΣ *
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ **
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ***
ΥΓΕΙΑ ***
Λέων
Tip της εβδομάδας:
Προσέξτε τις απότομες συμπεριφορές με τους συγγενείς.
Οι θετικές όψεις του Ερμή φέρνουν ευνοϊκές οικονομικές εξελίξεις, ορισμένα θέματα τακτοποιούνται εύκολα, ενώ μπορείτε να κάνετε συμφέρουσες αγορές, πωλήσεις και συμφωνίες αυτές τις μέρες. Πιθανές ξαφνικές αλλαγές σε θέματα
σπουδών, μαθημάτων, σεμιναρίων κ.λπ.

ΕΡΩΤΑΣ **
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ****
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ****
ΥΓΕΙΑ ***
Παρθένος
Tip της εβδομάδας:
Ιδανικές μέρες για επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες και ταξιδάκια.
Καθώς διατρέχει ο Ερμής το ζώδιό σας, σχηματίζει πολύ θετικές όψεις, οι οποίες οξύνουν την επικοινωνιακή δεινότητά σας, δίνουν ιδέες και την ευκαιρία για σημαντικές γνωριμίες. Η πανσέληνος είναι ιδιαίτερα ρομαντική. Αστάθεια στα οικονομικά.

ΕΡΩΤΑΣ ****
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ **
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ****
ΥΓΕΙΑ ****
Ζυγός
Tip της εβδομάδας:
Καλές μέρες για να κλείσετε ορισμένα θέματα, νομικά και άλλα.
Οι σχέσεις θέλουν προσοχή μέχρι το τέλος του μήνα, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας και σχηματίζει αρκετές δύσκολες όψεις που θα προκαλέσουν κρίσεις - πιθανές απομακρύνσεις, ξεκαθαρίσματα ή χωρισμοί. Η πανσέληνος ενεργοποιεί τον εργασιακό τομέα, φέρνοντας εξελίξεις.

ΕΡΩΤΑΣ *
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ **
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ***
ΥΓΕΙΑ **
Σκορπιός
Tip της εβδομάδας:
Καλές μέρες για δικτύωση, για επαφές με ομάδες και συλλόγους.
Η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον Ζυγό θα δοκιμάσει τις σχέσεις, ενώ θα κλείσετε ορισμένους κύκλους μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου. Μη φοβάστε να αφήσετε πίσω κάποια άτομα. Ωστόσο η πανσέληνος στις 12/9 είναι ερωτική και δημιουργική.

ΕΡΩΤΑΣ *
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ***
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ***
ΥΓΕΙΑ ****
Τοξότης
Tip της εβδομάδας:
Καλές μέρες για συμφωνίες, δημόσιες σχέσεις και επαφές με άτομα εξουσίας.
Οι πολύ θετικές όψεις του Ερμή φέρνουν την ευκαιρία για σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις και γνωριμίες. Οι φιλικές σχέσεις θα περάσουν από μια κρίση μέχρι το τέλος του μήνα. Η πανσέληνος τονίζει θέματα σπιτιού/οικογένειας.

ΕΡΩΤΑΣ ***
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ***
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ****
ΥΓΕΙΑ ***
Αιγόκερως
Tip της εβδομάδας:
Μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις στις σχέσεις.
Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης μέχρι το τέλος του μήνα θα δοκιμάσουν προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις - πιθανοί ακόμα και χωρισμοί. Ωστόσο δέχεστε τις ευνοϊκές επιρροές του Ερμή, οι οποίες τονίζουν και βοηθούν θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών, ενώ έχετε αρκετές ιδέες.

ΕΡΩΤΑΣ *
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ **
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ **
ΥΓΕΙΑ ***
Υδροχόος
Tip της εβδομάδας:
Καλές μέρες για οικονομικές συζητήσεις και αγοραπωλησίες.
Ευνοούνται ιδιαίτερα οι οικονομικές συμφωνίες με τις θετικές όψεις του Ερμή, ενώ ορισμένα θέματα δανείων, επενδύσεων, Εφορίας κ.λπ. πάνε καλά. Ενδέχεται να κλείσετε και κάποια από αυτά. Ξαφνικές αλλαγές πιθανές σε σχέση με σπουδές, μαθήματα και ταξίδια.

ΕΡΩΤΑΣ ***
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ****
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ***
ΥΓΕΙΑ ***
Ιχθύες
Tip της εβδομάδας:
Προσοχή σε ξαφνικά έξοδα και σε απρόοπτες οικονομικές εξελίξεις γενικά.
Στο ζώδιό σας γίνεται η πανσέληνος στις 12/9, η επιρροή της οποίας είναι αρκετά ρομαντική και η καλλιτεχνική διάθεση ανεβασμένη. Οι θετικές όψεις του Ερμή φέρουν ευχάριστες γνωριμίες, νέες σχέσεις ή συνεργασίες, ενώ είναι ιδανικές μέρες για συμφωνίες.

ΕΡΩΤΑΣ ****
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ **
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ***
ΥΓΕΙΑ ***

* ΔΥΣΚΟΛΑ ** ΜΕΤΡΙΑ *** ΚΑΛΑ **** ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ